Aktywne Wpisy
Walec016 +71
Cała akcja z #latwogang pokazuje, że całe społeczeństwo potrafi się zjednoczyć oprócz tylko jednej grupki. Są nimi wykopki. Jesteście obrzydliwi, gardzę wami. Nie zapraszam do dyskusji.
#latwogang #cancerfighters
#latwogang #cancerfighters

Piottix +561
Boli mnie że jakieś popularne grupki celebrytów oddają 0,01% swojego miesięcznego dochodu charytatywnei i wszyscy biją im brawo. A kiedy ja oddaje połowę w podatkach i ledwo wiążę koniec z końcem to nikt plusa nawet nie da
#latwogang
#latwogang

#nieruchomosci #warszawa #polska #feels
źródło: pato1
Pobierzobecne budownictwo jest sensowne i zgodne ze sztuką.
Przy czym Polska i tak jest
źródło: {05FA3B34-5184-44D3-B44D-A27B560EAB79}
Pobierz@ArtBB: Tak się kończy radosne budownictwo PRL i gigantyczne marnotrawstwo terenu przez idiotów -architektów PRL.
Masa pustego terenu w centrum, a ludzie muszą się teraz wynosić na dalekie przedmieścia.
Przez te idiotyzmy druga linia metra nie ma sensu, a stacje np. Kondratowicza są dla nikogo.
@editores:
No nie mogę. Chłop wrzuca zdjęcie centrum zachodniego miasta, żeby uzasadnić patologiczną zabudowę na jakimś Ursusie czy Jagodnie XD
wielka płyta i kamienice > ...... długo nic >
Kolego ja 40 lat mieszkałem w wielkiej płycie - tym gównie z komuny, którego szczerze nienawidzę (trzeba ten syf wypalać napalmem)i w końcu po wyprowadzce do nowoczesnego budynku deweloperskiego żyję jak król.
@ArtBB: nic nie rozumiesz lewaku. To jest wolność. Chcesz jak w jakimś obozie mieć wszystko pod ręką?? Tak po prostu wyjść przed blok i po trzech minutach spaceru być w sklepie czy szkole?? Po co skoro możesz jechać PRYWATNYM SAMOCHODEM SPALINOWYM
@tagan: albo kamienice w centrum Warszawy, to dopiero patodeweloperka!!
@ArtBB: Jutro o sprawie napiszemy: https://ewarszawa.pl/news-news-1658-porownal_zdjecie_satelitarne_warszawskich_osiedli_sprzed_50_lat_i_obecnych_znacznie_mniej_zieleni_a_ludzie_placa_wiecej
@Paayor: Wszystkie są wybitnie złe, a ja mieszkałem w kilkunastu lokalizacjach we Wrocławiu i Warszawie.