Aktywne Wpisy

adisoniusz +253
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom

źródło: image
Pobierz
zibizz1 +171
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
Właśnie wypaliłem ostatniego papierosa. Od jutra zaczynam, palę 10 lat, od 16 rż. To jest w sumie moja pierwsza próba, mam nadzieję że ostatnia. Zastanawiam się, czy fakt że paliłem zwykle 7-10 papierosów dziennie spowoduje że będzie mi łatwiej niż ktoś kto palił paczkę dziennie? Czy raczej nie na to większego znaczenia? Oczywiście zdaję sobie sprawę że silna wola jest tutaj kluczowa.
Pomijając kwestie zdrowotne które są najważniejsze, to jednak z uwagi że jeszcze jestem relatywnie młodą osobą głównym czynnikiem dla mnie były finanse, a dokładnie przekroczenie bariery 20 zł za paczkę. Doszedłem do wniosku, że truć się za 260 zł miesięcznie to trochę bez sensu.
Planowałem rzucać bez wspomagaczy, ale skusiłem się na gumy nicorette 2mg.
Trochę się stresuję, ale jednocześnie czuję delikatny wewnętrzny spokój. Jestem zdeterminowany. Najbardziej obawiam się impulsów- stresujący telefon, ciśnienie w pracy, złość. Te największe wyzwalacze. Zaczynam czytać oraz obierać strategię. Możecie się podzielić waszymi historiami oraz technikami jakich używacie? Kiedy będzie najciężej, a kiedy będzie troszkę luźniej?
@Yuntian: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
nicorette to gowno, potem bedziesz w--------c te gumy tak jak paliles szlugi
jedyna opcja to desmoxan, on pomaga usunac niktotyne z organizmu a nie zastepuje, na poczatku jest c-----o potem sie przywczaisz
Oprócz kasy, myślę że skutecznie będą mnie odstraszały aspekty zdrowotne, bo fajki to nie tylko rak płuc. Gdyby tak poczytać o chorobach, schorzeniach, podczas wszelkich zaleceń jest zakaz palenia, dlatego też będę trzymał się tej myśli.
Swoją drogą zawsze chciałem spytać osoby która pali paczkę