mirko_anonim mirko_anonim 31.03.2025, 15:57:37 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimHej! Mam pytanie, czy ktoś z Was wykonywał zabieg Wazektomii w Kielcach bądź Świętokrzyskim? Albo poleca gdzieś w pobliskim mieście? #s--s #wazektomia #zwiazki #medycyna #pytanie #pytaniedoeksperta #antykoncepcja #s-x #zdrowie 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: Jailer🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projektPokaż spoiler
mirko_anonim mirko_anonim 03.04.2025, 09:37:07 via mirko.proBOT 1 + zwinny-uczestnik-16: Z Kielc do Katowic nie masz tak strasznie daleko. Każdy i tak Ci poleci, to co sam zrobił. A ja polecam Kulika. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: mkarweta
Hej! Mam pytanie, czy ktoś z Was wykonywał zabieg Wazektomii w Kielcach bądź Świętokrzyskim? Albo poleca gdzieś w pobliskim mieście?
#s--s #wazektomia #zwiazki #medycyna #pytanie #pytaniedoeksperta #antykoncepcja #s-x #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta