Wpis z mikrobloga

Moja dziewczyna poszla na dzialke z przyjaciolka i znajomymi tej przyjaciołki. Przestalkowalem tych znajomych i jeden z nich dodał na insta na relacje jak wszyscy siedza, a moja rozowa siedzi na kolanach jednego z typów. Typ jeszcze trzymal reke na jej udzie, a miala spodniczke. w-------m sie. co mam zrobic?

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kkaaamil: Kiedy kobieta pokazuje, że nie szanuje Cię w Twojej nieobecności - to już nie jest Twoja kobieta. A jeśli pozwolisz jej wrócić bez konsekwencji, to właśnie pokazałeś, że nie masz granic. Tego nie odbudujesz. Albo jesteś facetem, którego się szanuje - albo takim, którego się testuje. Ty wybierasz.

Nie pisz z wyrzutami, nie zrób dramatu. Spotkaj się z nią na spokojnie.

Powiedz jej prosto i twardo, bez krzyku:
"Widziałem relację. Nie muszę
  • Odpowiedz
@kkaaamil Zrób zwrot bez podania przyczyny. Najwyżej powiedz "wiesz za co" i niech sama się domyśla, co i skąd wiesz. Jak powiesz, że z IG, to tylko będzie się lepiej maskować z następną ofiarą.

A jeśli ją zatrzymasz, to i tak cię prędzej czy później wychooja.
  • Odpowiedz
@kkaaamil: moim zdaniem to jest już skończone. Zapisz sobie ten filmik, bo zapewne chcesz z nią to wyjaśnić i zerwij z nią zwyczajnie, po ludzku, podając przyczynę. Zdecydowała tak i konsekwencje chyba są oczywiste. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale ja osobiście podejście do zdrady mam konkretne - tu nie ma miejsca na wybaczanie, wiarę, że to nic nie znaczyło itd. niezależnie od Twoich uczuć do niej. Gdyby prawdziwie kochała i
  • Odpowiedz
@kkaaamil: Gdyby mój chłopak pozwolił siąść sobie na kolanach innej dziewczynie, to w tym samym momencie nasz związek przestałby istnieć i głębiej niż w jelitach miałabym to, gdzie była jego ręka D:
Wiadomo, każdy ma inne granice, ja akurat jestem w tych kwestiach wybitnie restrykcyjna, bo jeśli jestem w 101% lojalna, to tego samego wymagam od drugiej osoby i tu nie ma żadnych ulg. Ale z Twojego wpisu jednoznacznie wynika,
  • Odpowiedz
@kkaaamil:
Kwestia numer 1: Jak już dochodzi do zerwania, to nie wraca się do siebie. Nigdy to nie działa, a jak doszło do zerwania, to widać, że problemy już były wcześniej.

Kwestia numer 2: Przyjaciółka dziewczyny Cię nie lubi. Machający papieź.jpg W większości przypadków jest to przepis na katastrofę, gdy przyjaciółka, czy szerzej - przyjeciele/znajomi partnerki/partnera Ciebie nie lubią.

Tutaj nie ma czego komentować. To koniec. Więcej, koniec jest od bardzo dawna.
Saganis - @kkaaamil:
Kwestia numer 1: Jak już dochodzi do zerwania, to nie wraca się ...

źródło: 2bl

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@kkaaamil Mszczenie się nie jest co prawda najlepszym rozwiązaniem, ale jeśli uważasz, że Ci to pomoże, to... śmiało ¯⁠\⁠⁠(⁠ツ⁠)⁠⁠/⁠¯
Jeśli bardzo chcesz, żeby siadło jej to na psychę, to koniecznie zdradź (lub zrób coś podchodzącego pod zdradę) z dziewczyną choć minimalnie obiektywnie ładniejszą od niej, co więcej, niech będzie to laska, która znacząco różni się od Twojej przyszłej ex z wyglądu (np. kolor włosów i oczu, wzrost, typ figury,
  • Odpowiedz