Aktywne Wpisy

mickpl +411
Ale to jest chrzanienie, że młodzi Polacy nie decydują się na dzieci, bo sprawa kulturowa.
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują
To też. Ale trzeba mieć serio mocne klapki na oczach, żeby nie wiedzieć, że ogromnym problemem jest dostęp do mieszkań. Para przed 30 jest totalnie priced out jeśli chodzi o mieszkanie "pod dzieci" czyli minimum 80 metrów i blisko do pracy.
Racją stanu jest jak najszybsze dostarczenie dużej ilości państwowych mieszkań pod tani najem dla młodych par, które decydują

heksengerg +15
Dziewczyny, 7 marca bylam na powiększaniu ust 1 ml, dzisiaj byłam dodać 0,5 ml. Czy według was to są dobrze zrobione usta? Bo mi coś dziwnie to wygląda.
#usta #beauty #rozowepaski
#usta #beauty #rozowepaski

źródło: temp_file8155344116772793467
Pobierz
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Jak razem mieszkacie to zmienić zamki.
Nie pisz z wyrzutami, nie zrób dramatu. Spotkaj się z nią na spokojnie.
Powiedz jej prosto i twardo, bez krzyku:
"Widziałem relację. Nie muszę
A jeśli ją zatrzymasz, to i tak cię prędzej czy później wychooja.
Wiadomo, każdy ma inne granice, ja akurat jestem w tych kwestiach wybitnie restrykcyjna, bo jeśli jestem w 101% lojalna, to tego samego wymagam od drugiej osoby i tu nie ma żadnych ulg. Ale z Twojego wpisu jednoznacznie wynika,
źródło: 1000003632
PobierzKwestia numer 1: Jak już dochodzi do zerwania, to nie wraca się do siebie. Nigdy to nie działa, a jak doszło do zerwania, to widać, że problemy już były wcześniej.
Kwestia numer 2: Przyjaciółka dziewczyny Cię nie lubi. Machający papieź.jpg W większości przypadków jest to przepis na katastrofę, gdy przyjaciółka, czy szerzej - przyjeciele/znajomi partnerki/partnera Ciebie nie lubią.
Tutaj nie ma czego komentować. To koniec. Więcej, koniec jest od bardzo dawna.
źródło: 2bl
PobierzJeśli to prawdziwa sytuacja, za każdym razem dziwię się z kim wy się dobieracie. Ja i moja środowisko żyje w jakimś innym świecie
Święte słowa.
źródło: temp_file5176567166237545704
PobierzJeśli bardzo chcesz, żeby siadło jej to na psychę, to koniecznie zdradź (lub zrób coś podchodzącego pod zdradę) z dziewczyną choć minimalnie obiektywnie ładniejszą od niej, co więcej, niech będzie to laska, która znacząco różni się od Twojej przyszłej ex z wyglądu (np. kolor włosów i oczu, wzrost, typ figury,