Wpis z mikrobloga

@jabbababba jechałem tamtą okolicą rowerem w trakcie tych obchodów. Nikt z tych muzułmanów mnie nie zaczepiał mimo, że zatrzymałem się na chwilę bo byłem ciekawy co tam się dzieje.

Btw droga krzyżowa w centrum Warszawy co piątek na Krakowskim Przedmieściu też mi nie przeszkadza drodzy prawacy ;)
  • Odpowiedz
@pawelczixd: podczas modlitwy nigdy nie zaczepiają. Ale przejdź się tam z dziewczyną w inny dzień, najlepiej by ładnie się ubrała, sukienka, koszulka na ramiączkach i najlepiej włosy rozpuszczone. Poza tym to fajne chłopaki ale w grupie im odwala
  • Odpowiedz
Ale przejdź się tam z dziewczyną w inny dzień, najlepiej by ładnie się ubrała, sukienka, koszulka na ramiączkach i najlepiej włosy rozpuszczone.

@ardianwhite: A sebiksy pod blokiem cię nie zaczepią? xD
  • Odpowiedz
w uk i francji tez na poczatku nie zaczepiali

@suche_gacie: jak coś zrobią z katolikami którzy w---------ą się w moje życie robiąc w kościołach wiece polityczne i za których muszę płacić z własnych podatków to dopiero wtedy możemy zacząć dyskutować o "pozbyciu się" muzułmanów których wpływ na moje życie jest żaden.
  • Odpowiedz
Najpierw grzecznie modlą się na dywanikach, a jak kiedy zrespi się ich dużo to zakładają swój kalifat i wprowadzają szariat, trzeba to g---o wyje*ać z kraju teraz bo za chwilę będzie za późno
  • Odpowiedz
Nikt z tych muzułmanów mnie nie zaczepiał mimo, że zatrzymałem się na chwilę bo byłem ciekawy co tam się dzieje.

@pawelczixd: a kto pali auta w Paryżu? Rodowici Francuzi są tak w c--j agresywni?
Albo czemu w Barcelonie jest tylu zlodzei? Hipszanie tak lubią kraść?
  • Odpowiedz
@CosyGrave: to zależy, raczej awanturujących się rozpoznasz- nafurany drżę mordę w grupie itp. Rozumiem co masz na myśli, ale jest taka prawda że w Niemczech we Francji w Szwecji też tak było na początku, dokładnie w każdym z tych krajów tak się zaczynało. Myślę że biali na zachodzie bardziej boją się grypy młodych ciapatych niż grupy sebixow.
  • Odpowiedz
@Chris_Karczynski nie wiem, ale wiem że w Warszawie na nowym świecie większość burd wszynają wygrzani Polacy a jej muzułmanie czy nawet Ukraińcy . Ostatnio gdy byłem w weekend np postanowili sobie rzucać pustymi puszkami w przypadkowych ludzi :)
  • Odpowiedz