Aktywne Wpisy

#chlopakizbarakow
Nigdy nie oglądałem
Znam tylko z memów
Czas nadrobić zaległości i poznać nowy świat
Nigdy nie oglądałem
Znam tylko z memów
Czas nadrobić zaległości i poznać nowy świat

źródło: temp_file8583081132142070832
Pobierz
ominous3 +10
Jedna z inwestycji pod Poznaniem. Górne i dolne piętro to osobne mieszkania. Ogród współdzielony. Można siedzieć na balkonie i obserwować sąsiadkę w basenie. Albo pluć sąsiadowi do grilla.
#patodeweloperka
#patodeweloperka

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-03 214040
Pobierz
#nieruchomosci
źródło: IMG_5019
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wybuduj sobie jakiś mały domek na przedmieściach, pewnie nawet wyjdzie taniej, a przynajmniej parking będziesz miał jaki chcesz.
Lokalizacja: Nowoczesne osiedle przy ul. Dzieci Warszawy, w okolicy wielkiego węzła Salomea w Alejach Jerozolimskich
Sprawdźcie sobie ceny ( ಠ_ಠ)
Niepopularna opinia: Jako że często bywałem na tym osiedlu, powiem tak: dzięki temu, że deweloper obszedł przepisy dotyczące miejsc parkingowych, tam nigdy ich nie brakuje. Zawsze miałem gdzie zaparkować. Chyba nie muszę dodawać, że na osiedlach dookoła nie ma gdzie stanąć.
To dlaczego na okolicznych osiedlach, gdzie wszystko jest lege artis, nie ma gdzie zaparkować? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PietrekSpodKrakowa: To omijanie przepisów.
@DiMaria: Przecież gdyby nie obchodził przepisów to miejsc byłoby tak samo dużo, po prostu nie miałbyś smordu diesla z rana pod oknem XD
@Bestia_z_Jellystone: Na przedmieściach xD Chyba 20 km od miasta chciałeś powiedzieć xD
@flytying: Miejsca dla niepełnosprawnych można stawiać bliżej ściany niż zwykłe. A na zamkniętych osiedlach policja nie sprawdza. Więc stawiają takie cuda a potem każdy pakuje jak chce.