Aktywne Wpisy

Lenalee +41
Smutno mi ;-;
CzaiΕam siΔ przez dwa dni i zrobiΕam kilka podejΕΔ ΕΌeby ukraΕΔ czaszkΔ panu gawronowi (rip [*]) bo ciΔ gle ktoΕ krΔciΕ siΔ w pobliΕΌu, wiΔc trochΔ wstyd byΕo grzebaΔ przy truchle. W koΕcu udaΕo mi siΔ jΔ zabraΔ, mimo ΕΌe i tak jakiΕ dziadek z pieskiem widziaΕ co robiΔ (no ale juΕΌ byΕo za pΓ³ΕΊno ΕΌeby uciec z miejsca zbrodni)
PrzeniosΕam jΔ ponad kilometr ΕΌeby poΕoΕΌyΔ obok mrowiska. MrΓ³wki od razu
CzaiΕam siΔ przez dwa dni i zrobiΕam kilka podejΕΔ ΕΌeby ukraΕΔ czaszkΔ panu gawronowi (rip [*]) bo ciΔ gle ktoΕ krΔciΕ siΔ w pobliΕΌu, wiΔc trochΔ wstyd byΕo grzebaΔ przy truchle. W koΕcu udaΕo mi siΔ jΔ zabraΔ, mimo ΕΌe i tak jakiΕ dziadek z pieskiem widziaΕ co robiΔ (no ale juΕΌ byΕo za pΓ³ΕΊno ΕΌeby uciec z miejsca zbrodni)
PrzeniosΕam jΔ ponad kilometr ΕΌeby poΕoΕΌyΔ obok mrowiska. MrΓ³wki od razu

ΕΊrΓ³dΕo: DSC00036
Pobierz
stam +122
#mecz proszΔ, niech ktoΕ ΕwiatΕy mi wyjaΕni, bo moΕΌe ja siΔ k---a nie znam, dlaczego za rΔkΔ Realu sΔdzia nie podyktowaΕ karnego, a anulowaΕ gola barcy po zagraniu rΔkΔ
zawodnika, skoro w obu przypadkach rΔka nie byΕa celowym zagraniem, ale jednak poszerzyΕa obwΓ³d ciaΕa?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomoΕΔ przepisow? XD
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz