Aktywne Wpisy

volodia +6
Robię w czterobrygadówce i jeden poszedł na urlop a drugi na zwolnienie lekarskie. Teraz mam 8 dni pracy po 12 godzin.
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza
Mam mocne podejrzenie, że to zwolnienie lekarskie jest lipne. Wiem gdzie typ będzie w weekend (zawody wędkarskie), da się go jakoś jako zwykły człowiek o-----ć do zusu?
#zus #prawo #pracbaza

vojteknowak +30
siły demokratyczne mają prawo się bronic przed onucami które chcą destabilizować #ue i wszelką demokracje
mam nadzieje że w #polska będzie podobnie zwłaszcza w 2027
#afd #fidesz #pis #konfederacja #vox powinny zostać zdelegalizowane bo kraj pod ich rządami stanie się dyktaturą
Jakie jest twoje zdanie?
#pytanie #ankieta #afd #trump #usa #francja #rumunia #ruskapropaganda #wegery #geopolityka #tklive #konfedepis #pis #mentzen #ue #europa
#polska #4konserwy #konfederacja #polityka #konfederacja #polityka #neuropa #bekazprawakow #ukraina #wojna #polska #ruskieonuce #pochowacpodprogiem
źródło: Bez tytułu
PobierzCzy sądy powinny blokować i delegalizować takie partie i kandydatów jak AFD, PIS, Konfa, FN itp.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To jest tak
Zatrudniamy ochroniarza żeby wszyscy byli bezpieczni i mogli się dobrze bawić
Ktoś przychodzi z maczętą i karabinem
Zostaje zatrzymany przez ochroniarza
Hurr durr nie moge sie dobrze bawic
Bo np dla mnie niedemokratyczne jest wykluczanie kandydatów największej partii opozycyjnej przy użyciu władzy sadowniczej.
Żeby było jeszcze śmieszniej nasi "demokraci" pokroju OPa nawet nie kryją sie z faktem ze chodzi o eliminacje oponentow politycznych a nie o przestrzegania prawa (odwołując sie zreszta do znanej demokratycznej doktryny "dajcie człowieka a znajdzie sie paragraf")
Czy należało
@Sram_Rzarem: czyli rozumiem, że CDU/ CSU oraz SPD również powinny być zdelegalizowane?