Aktywne Wpisy

snorli12 +3
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi

źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +13
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda
“Czy to kompromitacja tej komisji?”
Jako wyborca KO zgadzam się: komisja ds. Pegazusa to kompromitacja, a przewodnicząca Sroka to chodząca porażka, która nigdy nie powinna stać na jej czele. Niestety dzisiaj mamy tego kolejny przykład. Szkoda, bo z tą komisją wiązałem największe nadzieje.
#polityka #bekazpisu #sejm
źródło: 2025-03-31_132527
PobierzA już mieli przygotowane materiały że sąsiad dróżnika ze wsi przez którą 35 lat temu przejeżdżał ojciec znajomego brata kuzyna żony sędziego był ESBEKIEM XdddDdDDDDD
@jaroty: cudowny ból d--y (。◕‿‿◕。)
źródło: Screenshot_20250331_133800_Chrome
PobierzW poniedziałek odbyło się posiedzenie sądu, na którym stawiła się m.in. przedstawicielka sejmowej komisji śledczej ds. Pegasusa — jej przewodnicząca Magdalena Sroka, a także adwokat reprezentujący Ziobrę. Polityk PiS Janusz Kowalski, który pojawił się w gmachu sądu, powiedział dziennikarzom, że Ziobro "prawdopodobnie" przebywa za granicą w związku z terapią.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sprawa-aresztu-dla-zbigniewa-ziobry-jest-decyzja-sadu/0vmck6t,79cfc278