Wpis z mikrobloga

Że też ludzie niszczą swoje zdrowie , jeszcze jak ktoś ma z tego miliony to rozumiem, to chociaż dla rodziny zostanie

@radoskor3: dyscyplina dla debili. Sport będący wyścigiem w tym kto jest w stanie wsadzić w siebie więcej sterydów i leków oraz kto lepiej wykorzysta to do utuczenia siebie jak bydła na ubój. A na koniec grupa sędziów w sposób subiektywny oceni, który się ładniej utuczył i lepiej zrzucił wodę przed
  • Odpowiedz
  • 3
@ogrodniczekBezDoniczek zakazywać ? Trąci komunizmem . Przecież jedynym beneficjentem swoich praktyk są oni sam więc nie rozumiem tego wyzywania itp. Jeszcze chwalenie się , że przez lata wchodzisz w dyskusję o tym w internecie , chyba lepiej ten czas spożytkować na siłowni . Takie dyskusje które nigdy nic nie wniosą , on ma swoją wizję, ty swoją .
  • Odpowiedz
@ogrodniczekBezDoniczek: równie dobrze tak samo możemy oceniać himalaistów, albo wszelkie sporty ekstremalne, które co jakiś czas generują trupy albo niepełnosprawnych, tu nie ma miejsca do dyskusji, bo każdy ma swoje racje plany marzenia i opinie
  • Odpowiedz
Że też ludzie niszczą swoje zdrowie , jeszcze jak ktoś ma z tego miliony to rozumiem, to chociaż dla rodziny zostanie

@radoskor3: temat rzeka, powiedz to każdemu kto coś więcej robi ;)
  • Odpowiedz
@ogrodniczekBezDoniczek: ja to traktuje jako odłam body-positive. Jedni lubią być grubi, drudzy lubią być nasterydowani, jeszcze inni lubią jak kość im spod skóry wystaje. Wszystko to w ogólnie przyjętych normach społecznych jest niezdrowe ale akceptowalne ¯\(ツ)/¯

Myślę że ogół społeczeństwa wyznaje ten sam kanon piękna i wizję ascetycznej sylwetki. Jak pokażesz 100 losowym osobom anorektyka, tłuściocha albo sterydziarza to powie że to nie jest fajny wygląd.
  • Odpowiedz
ja to traktuje jako odłam body-positive. Jedni lubią być grubi, drudzy lubią być nasterydowani, jeszcze inni lubią jak kość im spod skóry wystaje. Wszystko to w ogólnie przyjętych normach społecznych jest niezdrowe ale akceptowalne ¯\(ツ)/¯

Myślę że ogół społeczeństwa wyznaje ten sam kanon piękna i wizję ascetycznej sylwetki. Jak pokażesz 100 losowym osobom anorektyka, tłuściocha albo sterydziarza to powie że to nie jest fajny wygląd.

@ifritti: nie postawiłbym obok siebie grubasa, chudzielca i
  • Odpowiedz
zakazywać ? Trąci komunizmem . Przecież jedynym beneficjentem swoich praktyk są oni sam więc nie rozumiem tego wyzywania itp. Jeszcze chwalenie się , że przez lata wchodzisz w dyskusję o tym w internecie , chyba lepiej ten czas spożytkować na siłowni . Takie dyskusje które nigdy nic nie wniosą , on ma swoją wizję, ty swoją .

@Mrtkml: zakazywać takich zawodów i promowania tego pseudo sportu.
a jak chcą wbijać
  • Odpowiedz
Sylwetka dobra

@KOLEGAMAMY: nie, zdecydowanie nie jest to dobra sylwetka. Powiedziałbym wręcz, że budzi odrazę, podobnie jak ciało anorektyczki. Dobra sylwetka to np. pierwszy lepszy sportowiec jak Paweł Korzeniowski.

Tak jak wspomnieli inni, taki sterydziarz ma zaburzenie umysłowe podobnie jak anorektyczka
NieBendePrasowac - >Sylwetka dobra

@KOLEGAMAMY: nie, zdecydowanie nie jest to dobra ...

źródło: uid_f77f7aef97cfa8af54e83e72c16c6c1f1626883084261_width_1280_play_0_pos_0_gs_0_height_720_pawel-korzeniowski-fot-tvp

Pobierz
  • Odpowiedz
@ogrodniczekBezDoniczek: a ja powiem Ci tak: mi jest przykro ze nie ma zawodów w ktorych dozwolone jest absolutnie wszystko jesli chodzi o doping. Brak kontroli brak zakazanych środków kłujesz co chcesz. Ogadalbym taka olimpiade czy inne zawodow strong man premium. Ciekaw jestem ile taki naszprycowany chlop jest w stanie unieść
To jego zdrowie i jego pieniądze ¯\(ツ)/¯ jak chce niech sie kluje
  • Odpowiedz
@Czytamtwojwpistypie

@ogrodniczekBezDoniczek: a ja powiem Ci tak: mi jest przykro ze nie ma zawodów w ktorych dozwolone jest absolutnie wszystko jesli chodzi o doping. Brak kontroli brak zakazanych środków kłujesz co chcesz. Ogadalbym taka olimpiade czy inne zawodow strong man premium. Ciekaw jestem ile taki naszprycowany chlop jest w stanie unieść

To jego zdrowie i jego pieniądze ¯\(ツ)/¯ jak chce niech sie kluje

No ale niech to by były zawody w
  • Odpowiedz
@ogrodniczekBezDoniczek: jak ktos to ogląda i lubi to czemu nie ¯\(ツ)/¯. Sam oglądam takie tuczniki będąc naturalem (bo chce miec jeszcze dzieci) ale motywują mnie takie nabite świnie xd
wiem ze taki arnold albo el sonbaty kłuli sie ale plakaty mam w piwnicy i se pakuje. Nigdy nie osiagne takich rozmiarów ale dziala motywująco
  • Odpowiedz