Aktywne Wpisy

Tippler +19

źródło: temp_file2577520055947742398
Pobierz
Galaktyk 0
Pomocy, od dobrych kilku dni nie mogę spać, w nocy jestem w pełni wyspany. W dzień też jakoś bardzo nie muszę odsypiać i zmęczony nie chodzę. Znacie jakieś tipy aby zacząć normalnie spać? Myślałem żeby w aptece kupić jakiś lek nasenny… #zdrowie #sen #nocnazmiana
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@KOLEGAMAMY: proszę choć tylko się domyślam, niektóre środki powodują wzrost nie tylko mięśni ale i narządów wewnętrznych https://gymi.pl/palumboizm/
Że też ludzie niszczą swoje zdrowie , jeszcze jak ktoś ma z tego miliony to rozumiem, to chociaż dla rodziny zostanie
@radoskor3: dyscyplina dla debili. Sport będący wyścigiem w tym kto jest w stanie wsadzić w siebie więcej sterydów i leków oraz kto lepiej wykorzysta to do utuczenia siebie jak bydła na ubój. A na koniec grupa sędziów w sposób subiektywny oceni, który się ładniej utuczył i lepiej zrzucił wodę przed
@radoskor3: temat rzeka, powiedz to każdemu kto coś więcej robi ;)
Myślę że ogół społeczeństwa wyznaje ten sam kanon piękna i wizję ascetycznej sylwetki. Jak pokażesz 100 losowym osobom anorektyka, tłuściocha albo sterydziarza to powie że to nie jest fajny wygląd.
@ifritti: nie postawiłbym obok siebie grubasa, chudzielca i
@Mrtkml: zakazywać takich zawodów i promowania tego pseudo sportu.
a jak chcą wbijać
@KOLEGAMAMY: nie, zdecydowanie nie jest to dobra sylwetka. Powiedziałbym wręcz, że budzi odrazę, podobnie jak ciało anorektyczki. Dobra sylwetka to np. pierwszy lepszy sportowiec jak Paweł Korzeniowski.
Tak jak wspomnieli inni, taki sterydziarz ma zaburzenie umysłowe podobnie jak anorektyczka
źródło: uid_f77f7aef97cfa8af54e83e72c16c6c1f1626883084261_width_1280_play_0_pos_0_gs_0_height_720_pawel-korzeniowski-fot-tvp
PobierzTo jego zdrowie i jego pieniądze ¯\(ツ)/¯ jak chce niech sie kluje
No ale niech to by były zawody w
wiem ze taki arnold albo el sonbaty kłuli sie ale plakaty mam w piwnicy i se pakuje. Nigdy nie osiagne takich rozmiarów ale dziala motywująco