Aktywne Wpisy
ziomus13 +698
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

kamil-tumuletz +296
#kanalzero #oszukujo
Kanał Zero, wspólnie z jednym ze swoich głównych sponsorów – Bankiem Zen – ogłosił konkurs, w którym należało pokazać lub opisać, w jaki sposób osiąga się stan Zen. Liczyła się kreatywność – można było przesłać zdjęcie, można było napisać tekst. W dzisiejszych czasach wiadomo, że wiele osób korzysta z ChatGPT, ale mimo wszystko oczekuje się jakiegoś zaangażowania i oryginalności.
Konkurs miał jasno określony regulamin, w tym datę
Kanał Zero, wspólnie z jednym ze swoich głównych sponsorów – Bankiem Zen – ogłosił konkurs, w którym należało pokazać lub opisać, w jaki sposób osiąga się stan Zen. Liczyła się kreatywność – można było przesłać zdjęcie, można było napisać tekst. W dzisiejszych czasach wiadomo, że wiele osób korzysta z ChatGPT, ale mimo wszystko oczekuje się jakiegoś zaangażowania i oryginalności.
Konkurs miał jasno określony regulamin, w tym datę

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Trafiłem na kurs od Jacka Wiśniowskiego, twórcy sukces.pl – miało być o e-commerce, miały być konkretne strategie, a dostałem... lanie wody, puste frazesy i zero wartości merytorycznej.
W internecie roi się od opinii, że to kołcz-oszust, który od lat „inwestuje w siebie”, a ludziom wciska motywacyjne bzdury za grube tysiące.
Zastanawiam się, czy ktoś z Was też miał z nim styczność?
#oszustwo #sukcespl #jackewisniowski #mlm #ecommerce #naciagacze #edukacjafinansowa #rozwojosobisty #afery #pieniadze #marketing #coaching #samoswiadomosc
@Impuls94: długu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wiadomo ze najlepiej sie zarabia na naiwnych i kursach :)
jak wpiszesz w google jego dane to wyswietli Ci sie forum z opiniami na ten temat... nie jestes jedyny jak cos