Klikanie dla korpo za monety: - poczucie znużenia, zmęczenia. Właściwie już od włączenia komputera czuję się zmęczony; - przerwy co 15 minut żeby przejść się na balkon, zrobić herbatę, cokolwiek, położyć na chwilę; - co kilkanaście minut muszę włączyć jakieś głupoty w internecie żeby "złapać świeżość" i dać odpocząć zwojom mózgowym; - udręczony ton na daily i wkurzenie kiedy ktoś próbuje mi przypisać coś co nie do końca leży w moim minimum obowiązków;
Po przepięciu na pracę nad swoim projektem: - radość z pracy, energia i skupienie +200%; - przez kilka godzin mogę nie odrywać wzroku i nawet nie zwracać uwagi na upływ czasu; - zerowe poczucie zmęczenia. Jedyne co mnie ogranicza to czas; - radość z dodanego ficzera i kiedy testy przeszły;
Ależ psychika i podświadomość ma nad nami władzę, niesamowite. Przecież jak ja bym tyrał w korpo tak dobrze/szybko/efektywnie/intensywnie/z pasją i radością jak dla siebie to już bym był prezesem google'a xD
@ogrodniczekBezDoniczek mam to samo. Ledwo daje radę dotrwać do końca pracy, ale wybija 16, przełączam wejście w monitorze na swój komputer i dostaje nowej świeżości. A to co robiłem wcześniej najchętniej bym wykasował z pamięci
@Dietetyq 1. Niecały miesiąc 2. Generuje 0 zł, a nawet stratę. Jeszcze nie wyszedłem z tym komercyjnie, ale za kilka tygodni wychodzę z mvp na rynek i zostanę dzięki temu milionerem.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało ( ͡º͜ʖ͡º)
- poczucie znużenia, zmęczenia. Właściwie już od włączenia komputera czuję się zmęczony;
- przerwy co 15 minut żeby przejść się na balkon, zrobić herbatę, cokolwiek, położyć na chwilę;
- co kilkanaście minut muszę włączyć jakieś głupoty w internecie żeby "złapać świeżość" i dać odpocząć zwojom mózgowym;
- udręczony ton na daily i wkurzenie kiedy ktoś próbuje mi przypisać coś co nie do końca leży w moim minimum obowiązków;
Po przepięciu na pracę nad swoim projektem:
- radość z pracy, energia i skupienie +200%;
- przez kilka godzin mogę nie odrywać wzroku i nawet nie zwracać uwagi na upływ czasu;
- zerowe poczucie zmęczenia. Jedyne co mnie ogranicza to czas;
- radość z dodanego ficzera i kiedy testy przeszły;
Ależ psychika i podświadomość ma nad nami władzę, niesamowite.
Przecież jak ja bym tyrał w korpo tak dobrze/szybko/efektywnie/intensywnie/z pasją i radością jak dla siebie to już bym był prezesem google'a xD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
źródło: Image-from-iOS-74-1024x806
Pobierzkasa w swoim projekcie -5k
źródło: 1000001186
Pobierz1) jak długo pracujesz nad tym "swoim projektem"
2) ile pieniędzy Ci on generuje i jak bardzo to stabilne jest
2. Generuje 0 zł, a nawet stratę. Jeszcze nie wyszedłem z tym komercyjnie, ale za kilka tygodni wychodzę z mvp na rynek i zostanę dzięki temu milionerem.
Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ogrodniczekBezDoniczek: to się jeszcze okaże, rynek zweryfikuje ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)