Aktywne Wpisy

adisoniusz +302
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom

źródło: image
Pobierz
zibizz1 +233
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
#programowanie
Reacta to już byle baba z biedronki sie nauczy.
//kod js
return (
<div>
<p>co
@assninja: bo wszystko na silniku chrome (✌ ゚ ∀ ゚)☞
return (<html>)
tylko ładnie podzielone na<script> <style> <template>
XDa i tak mi nie odbierzecie bootstrapa + jquery nawet z zimnych martwych rąk
Oczywiście masz rację, zrobienie strony jest obecnie tysiąc razy prostsze. Natomiast skomplikowanie, o które chodzi ludziom dotyczy aplikacji internetowych, a to już zupełnie inna para kaloszy. Mówienie natomiast że jest trudniej nie do końca ma sens, bo kiedyś tak bogatych, skomplikowanych i wszechstronnych aplikacji webowych się po prostu nie dało zrobić.
Mówienie
JSX to najlepsze co spotkalo frontend w ostatniej dekadzie, a ty po prostu p--------z kocopoly i przytakuje ci stado gamoni
@assninja: A gdzie ja to napisałem xd
Kurcze, zawsze jak coś napisze na mirko to 3/4 wpisów to wycąganie jakichś wniosków z rzeczy których w ogóle nie napisałem xD
po prostu bez reacta nadal by był flexbox i by się lepiej tworzyło niż 10 lat temu