Wpis z mikrobloga

Jestem załamany swoim życiem. A czas tyka. Przecież dopiero był kwiecień 2024 ( ͡° ʖ̯ ͡°) A tu już kwiecień 2025. I to też już będzie za miesiąc 1/3 roku (sic!) choć dopiero był sylwester. Co raz bliżej zbliża się czas pożegnania starszych członków rodziny. Ehhhhh
#przegryw
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzbanzyciowy mnie też to brutalnie uderza jak widzę po dziadkach że ich śmierć to może sie właściwie zdarzyc w każdym momencie ( ͡° ʖ̯ ͡°), czas z--------a a ja stoje w miejscu i nic nawet nie osiągnąłem
  • Odpowiedz
myślałem bardziej o czymś à la odchudzanie

@dzbanzyciowy: to nie myśl tylko rób. I nie czekaj na jakieś magiczne daty tylko od dzisiaj. Akurat do odchudzania nie potrzeba NICZEGO dodatkowego co musiałbyś sobie kupić żeby zacząć.
  • Odpowiedz
@dzbanzyciowy Ja mam takie rośliny jak widzę dzieciaki z liceum. Aż mnie w środku ściska wiedząc że oni mają całe życie przed sobą. Mam 35 lat i mam wrażenie że już wszystko jest za mną. W dupie byłam i g---o osiągnęłam. Mam poczucie zmarnowanego życia,nic nie jest tak,jak chciałabym żeby było. Poyebane
  • Odpowiedz
@ZmeczonaZyciem ale oni za te kilkanaście lat też tak będą myśleć.
To pojedź gdzieś. Masz jeszcze dużo czasu. Nigdzie nie jeździłem do 32 roku życia, bo nie było na to nigdy czasu, więc stwierdziłem, że trzeba to zmienić. Od listopada byłem już na trzech wyjazdach. Jak nie zaczniesz, to samo się nie zrobi.
  • Odpowiedz
@wooster Tu nie chodzi mi o takie krótkie chwile,tylko o takie fundamenty życiowe. Dom(taki emocjonalny),zdrowie,praca,ogromne problemy rodzinne. To wszystko mnie przytłacza. Wkurza mnie że nie mam wpływu na sytuację,w której się teraz znajduję. A dać ponieść się fali poskutkuje tylko tym,że znów się znajdę w czarnej otchłani.
  • Odpowiedz
@ZmeczonaZyciem myślałem, że chodzi o prostsze rzeczy. To ciężko coś doradzić, bo faktycznie na wiele rzeczy nie ma się wpływu. Zresztą u mnie też nie jest idealnie, a nawet jak jest dobrze, to potrafię się stresować czymś, co może, ale nie musi się wydarzyć. Także powodzenia.
  • Odpowiedz