Aktywne Wpisy

bedejutro +56

troglodyta_erudyta +370
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys

źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz
Może dla większości z Was jestem tym tak zwanym przegrywem, bo jestem sam, ale ja się cieszę, że wydoryślałem i zmądrzałem już na tyle, że nie myślę tą małą główką w portkach, tak jak niestety wielu mężczyzn, także stąd. Widzę to po Waszych wpisach.
Mój dobry kolega z pracy, kilka lat temu wpadł z starszą od niego o 10 lat kobietą, która go złapała na dzieciaka w ostatnim dla niej momencie. Ona ma teraz 50 lat, jest z wyglądu typową babą, małą i grubą, a co gorsza o strasznym charakterze. A on chłopak mądry, bardzo wysportowany, kompletna przeciwność. Widzę jak bardzo jest nieszczęśliwy. Oni nawet nie są razem w związku. Widać, że chłopak zgasł i zamknął się w sobie. Tak jakby uleciała z niego jakakolwiek nadzieja i radość.
Bądźcie odpowiedzialni koledzy...
źródło: 1000042685
PobierzJeśli jesteś sam i szczęśliwy - super. Ale nie musisz tego ogłaszać jak przestrogi.
- Bo prawdziwy spokój nie krzyczy.
- Jeśli naprawdę masz kontrolę nad swoim życiem - nie porównujesz
@centerario: nie zgadzam sie. Od 2 lat nie mam baby i nigdy nie byłem bardziej szczesliwy. Z czasem libido maleje i czlowiek uczy sie zycia samemu i czerpania przyjemnosci z malych rzeczy. Dzisiaj potrafie cieszyc sie byle wyjsciem do restauracji czy spacerem. Naprawde to kwestia nauczenia sie zycia.
@typowyWykopekMizogin: Też byłem dwa lata sam. Wszędzie jeździłem sam, na wakacje za granicą jako piąte koło u wozu ze znajomymi, weekendy sam wynajdując sobie jakieś zajęcia.