Aktywne Wpisy

bedejutro +56

troglodyta_erudyta +370
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys

źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz
Ty masz wybór, żeby:
- albo budować coś z kimś, kto Cię wzmacnia,
- albo nie budować nic - i też być
Właśnie u bardzo młodych dziewczyn to jest loteryjka co się trafi , u tych koło 30 stki to już była duża selekcja więc bezpiecznej wybierać
Poprostu wredne osoby potrafią się lepiej "sprzedać " bo nie dbają o prawdę , tylko o pozory
@Linnior88: I dodam, że 3/4 z nich już jest dawno po rozwodach.
Nie są bo tak owinęly sobie facetow wokół palca, że oni tylko żyją po to żeby robić dla nich , narcystyczne kobiety mają duży czar , wykorzystują kogoś tak że on nawet tego
Faceci załatwiają sprawy przemocą
To brzmi jakbyś miał pretensję, że kobieta próbowała żyć po swojemu, zanim Cię poznała ;)
Jeśli Cię to realnie odpycha, nie walcz z tym na siłę - bo potem wyjdzie bokiem.
Ale zadaj sobie pytanie: "Czy chodzi o nią… czy o moje poczucie, że dostaję resztki?"
Bo jeśli to drugie - to nie chodzi o kobietę.
Chodzi o Twoje poczucie własnej wartości, nad którym
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja mam 28 lat i nie było peklowane jest nadzieja xD
Btw w mojej byłej szkole średniej były 16 latki które były potężnie bolcowane więc różnie bywa xD
Charakter człowieka nie zależy od jego wieku , laska która ma 15
Komentarz usunięty przez moderatora