Aktywne Wpisy

MonazoPL +72
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +162

Ile macie kilometrów do pracy i jak dojeżdżacie?
#praca #pracbaza #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #dojazdy #trasa #odleglosc #zycko #ankieta
Mam do pracy
Z bloku na warszawskiej ochocie do pracy mam 36 km. Dojeżdżam samochodem. Każdy, kto mówi że transport publiczny jest wspaniały, żyje w swojej bańce informacyjnej. Mogę zacząć pracę o 2 nad ranem. Dorzucam screen z map Google. W normalny dzień oczywiście te wartości rosną o jakieś 50 minut dla transportu publicznego i 13 minut dla osobówki.
Edit
Napisałem 36 km, bo tyle wychodzi jak jadę obwodnicą a nie skracam dziwnymi
źródło: temp_file8510260014201919812
Pobierz@costusmierdzi Miasto 300k mieszkańców, do przejechania 7km ale tak niestety ustawione punkty, że autem jadę 15-20 minut a autobusem... godzinę. Wybór jest prosty.
7min dojazdu do autostrady, 5min autostrada, 15min szybkiego ruchu, 8min przez miasto do kołchozu
Jedyny plus że od tego roku tylko 1x w tygodniu reszta zdalnie - podziwiam ludzi co śmigają tak cały czas