Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakim trzeba być biznesowym uposiem

@pawelswd: XDDD przecież patrząc biznesowo to on im sponsorów odstraszał. Bardziej Lexy czy inny znany family friendly jupiter im już się opłacała. Co ty gadasz. Wielb se dalej tego psa Baxtona
  • Odpowiedz
@Dawul: Tu mnie może i masz. Ale przez takie postaci jak Natan ciężko im będzie pozyskać potencjalnych nowych sponsorów. Chociaż z drugiej mańki sam fejm se pięknie wizerunek niszczy bez osób trzecich. No plus 1 dla ciebie. Ale Natan i tak dla mnie jest psem Baxtona
  • Odpowiedz
  • 1
@zbychuzbychu1: wg twojej logiki to ogólnie powinni organizować same sportowe walki wtedy pewnie będzie w ciuuul sponsorów .Po drugie sponsorzy idą tam gdzie jest oglądalność, którą zapewnia Natan.Czy się to komuś podoba czy nie
  • Odpowiedz
  • 0
@zbychuzbychu1: Twoje wywody kompletnie nie mają sensu, bo jakby serio dbali o sponsorów to wywaliliby w pierwszej kolejności gościa z twojego awatara. Po drugie family friendly YouTuber Ci obecnie nie przyjdzie do FAME, bo pospadały stawki.
  • Odpowiedz
@pawelswd: OK. Ja rozumiem lubisz Natana, spoko. Ja nie lubię. Teraz taki jupiter nie przyjdzie walczyć, ale kiedyś federacja głównie na tym zarabiała bo jak można po walce Najman Kasjo zrobić walkę Dubiel ktoś tam. Dziecioki i inne normiki jednak to ekscytowało. A jednym, nie jedynym z powodów dla których friki upadają w mejstrimie są takie postaci jak Natan. Wykopków to ciekawi, normików i tak i nie. Ja mam do
  • Odpowiedz
  • 0
@zbychuzbychu1: W czasach walk Najman vs Kasjo federacja była na topie i miała kompletnie inny wizerunek. Obecnie nie stać ich, żeby płacić np Monice Kociołek,Błońskiemu czy innym Żugajką.
  • Odpowiedz
Dosłownie mam wrażenie, że bez Jego performance'u całe show traci 80%

@pawelswd: Nic dziwnego, dokładnie tak jest. O Natanie generalnie można mieć bardzo różne zdanie, ale chociażby przez to, że ci idioci zabetonowali skutecznie internet i nie masz w nim nowych postaci praktycznie Natan się tam wyróżniał ponad program a poza tym jest chyba jedną osobą która faktycznie się przygotowywała i nie miała hamulców umiejąc robić show.
  • Odpowiedz
  • 1
@Cztero0404: Są nowe postacie tylko, że nie dowożą albo szybko się nudzą. Z Natanem masz właściwie pewnie, że będzie się coś działo i pare razy się uśmiechniesz na programie.
  • Odpowiedz
@pawelswd: W oczach normików to Natan jest gorszy, ale tu masz sporo racji. Mógłbym się jeszcze spierać ale idę w kimę. Dobrej nocy dla Ciebie. Przynajmniej kłótnia na argumenty. Sporo racji masz ale pomyśl, że włodarze też raz robią tak drugi raz srak. Sami nie wiedzą jak to ugryźć żeby były dymy ale nie za mocne bo będą kłopoty.
  • Odpowiedz