Aktywne Wpisy

AdamF_OG +29
Mirki, może zwariowałem, ale raz się żyje i zaszaleję. Celuję aby na 40. urodziny kupić sobie taką oto furę. Wyszła konfiguracja 155k, ale jeszcze będzie trzeba dorzucić na początek AC, konserwację podwozia, instalację LPG, więc bardziej 165k na start myślę.
Nie ma to tamto, warto żyć tak, by móc spełniać marzenia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Dodatkowa fotka w komentarzu, a także
Nie ma to tamto, warto żyć tak, by móc spełniać marzenia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Dodatkowa fotka w komentarzu, a także

źródło: octaviaselection
Pobierz
Piottix +169
24 tysiące złotych rocznie - tyle zarabia na mnie właścicielka mieszkania, w którym mieszkam.
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci
Dochód 2 tysiące złotych miesięcznie tylko za to, że jej członek rodziny za komuny dostał z przydziału te czterdzieści parę metrów przestrzeni...
moje pokolenie jest stracone
#zalesie #nieruchomosci
Bo słyszałem o gościu po studiach, który nie potrafił stworzyć tabeli przestawnej z zaleceniami. A kolejny nie potrafił napisać podzapytania w SQL.
#analizadanych #pracait #sql #excel #korposwiat
Ile na ilu kandydatów coś warta? A ile razy ty byłeś coś warty poza klepaniem farmazonów w internet? Taki z ciebie
nie wiedzialem, ze sie to tlumaczy
@_mnemonick_: tych od "podzapytań" to bym od razu w---------ł z rekrutacji, bo potem dostajesz takie potworki na 1k linii z zagnieżdżonymi podzapytaniami, zamiast to zrobić pisząc przejrzysty kod dzięki WSPÓLNYM WYRAŻENIOM TABLICOWYM
I co to za quasi diagnoza psychologiczna przez interent? xD Nie wiem dlaczego wypuściłes z siebie taką tyradę. Chyba ci na odcisk nadepnąłem ^^
Wszystko można.
Żeby odsiać przegrywów i aspołeczne s---------y. Nikt nie chce z nimi pracować.
@jakismadrynickpolacinsku:
@Anakee: Stawianie darmowych diagnoz, nie będąc profesjonalistą to jescze gorsze sp..nie.
To stawianie murów i robienie wielce niedostępnego w nadziei, że kandydat zegnie kark i pobiegnie za kolejnym korpo za 7k brutto.
@jakismadrynickpolacinsku: chętnych nie brakuje.
@jakismadrynickpolacinsku: bo fakt pomijania s--------n podczas rekrutacji jest tak oczywisty, że nie ma o czym gadać
@jakismadrynickpolacinsku: no i?
Brzmisz jak frustrat, który boi się o stanowisko :)
@jakismadrynickpolacinsku: do ciekawych wniosków dochodzisz od tematu o eliminacji s--------n z rekrutacji :) robimy tak od lat i działa to dobrze. Oczywiście HR to ładnie opakowuje w "nie pasuje do zespołu" :)