Wpis z mikrobloga

@kamil-tika: tolerowałem typa ale krycie szefito lub farmazonienie na temat wiedzy o jego danych to dla mnie czerwona kartka. U mnie jest krótka piłka a ja z tyłu głowy cały czas miałem co wypisywał o mnie i mojej rodzinie na wykopie. Kilku użytkowników nawet o tym do mnie pisało ostatnio.
  • Odpowiedz
@OlgierdanoTivi: Bogdan to ten co mówił że kanał chciał dzieciom pokazać 😀 Hahah chłop tel nie umie operować a on chce wyjaśniać , jak to mówiłeś że dostałeś odprawę. Odprawę nie jeden dostał i mówił , że będzie leżał do góry workiem, odprawa się skończy. Widocznie odprawa była w takiej wysokości, że nie pozwoliła lajta zrobić z hotelu dla robotników 🤦‍♂️
Proponuję przeprosić kobietę najpierw co wczoraj naubliżał!
  • Odpowiedz
@kamil-tika: mógł bogutek normalnie mu dać kwity na gościa co do rodziny ola pisał a nie dospuszczać się subordynacji i odwalać jakieś cwaniackie akcje i jeszcze jechać po wszystkich, jechane z upośledzonym redaktorkiem storchem tak samo jak z menelem 207
  • Odpowiedz
@GrubyPrezes: przeciez to jest farmazon. On zadnych danych nie ma. Puscil fejka, ze niby ma dane cw.lito, ze on to niby taki wazny i ma wszedzie dojscia a teraz musi mataczyc zeby nie wyszlo, ze jednak nic nie ma dlatego zaczal sie wykrecac i nie chcial dac czegos czego nie ma Olgierdano xD
  • Odpowiedz