#zwiazki #tinder #s--s #malzenstwo Jak to jest Waszym zdaniem? Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem, to czy facet może mieć kochankę na boku? Pytam dla kolegi. Powiedziałem mu, że ja bym na bank miał. A pewnie bym się po prostu rozwiódł. Ja rozumiem, że kobieta może mieć niskie libido i tak dalej, ale to się idzie do lekarza i coś z tym robi.
@dariusz44 ehhh musi się kolega bardziej starać. Robić więcej prania w domu, obiady czyścić szafy i prasować ciuchy. Wtedy będzie s--s( ͡°͜ʖ͡°)
A tak na serio prostym sposobem na podniesienie libido u kobiety jest jej w--------e. Niech ją zdenerwuje. Jeśli dalej jest jej jedynym bolcem, to powinna dać się wymasować a później wygrzmocić. Niech koniecznie zadba o to żeby miała o----m.
@dariusz44 może mieć bo jeśli on sam sobie nie broni to już mu nikt niezabroni. Ale jest to nie w porządku. Lepiej niech rozejdzie się z kobieta, może on też jej nie kręci i lepiej jak oboje znajdą sobie normalnych partnerów? 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem
@dariusz44: Doświadczenie życiowe podpowiada, że w takiej sytuacji problem to nie brak ochoty, a mąż, który ten brak wyzwala. Albo wręcz celowo prowokuje szukając usprawiedliwienia dla skoku w bok...
@dariusz44: całe ale to całe życie powtarzałem, że s--s i dogadywanie się w łóżku, częstotliwości, zachciankach itp itd to ścisłą 3 rzeczy na udany związek. No ni chu się tego nie przeskoczy. Ale są tacy co ryzykują i myślą, że jakoś to będzie, że się dotrzemy itp. Nie, jak w najgorętszym okresie czyli początkach, nie dogadujecie się, to lepiej nie będzie. A co do jego zdradzania? Za mało danych żeby
@dariusz44: Nie, brak chęci do seksu nie usprawiedliwia zdrady. Moralnie można to usprawiedliwić tylko gdyby żona akceptowała taki układ (i to naprawdę akceptowała, a nie z przymusu). Jak nie pasuje, to trzeba się rozstać i przestać żyć w fikcji.
@Ravau23: znając życie co najwyżej namawia ją na s--s, a do głowy by mu nie przyszło zapytać dlaczego nie chce go uprawiać. Ciekawe czy kiedykolwiek miała z nim o----m albo czy zadbał o to żeby poczuła się jakkolwiek chciana przed seksem.
Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem, to czy facet może mieć kochankę na boku?
@dariusz44: to skomplikowane panie ferdku. Znam przypadki, w których facet idący na weekendowe safari, zwiększa libido u kobiet. Czytałem o tym kiedyś od strony teoretycznej. Na niektóre kobiety to działa, motywuje je i zaczynają same siebie ogarniać, bo to dla
@Ravau23: @ElenaRain nie wiem jak u kolegi autora wpisu, ale jeśli to były tak potężne argumenty jak w moim na szczęście zakończonym małżeństwie to trochę się nie dziwię, że gość stracił nadzieję na uczciwe rozwiązanie problemu. Dla jasności - nie zachęcam do skoku w bok.
@dariusz44: Jeśli kobieta nigdy nie ma ochoty na s--s, nic z tym nie robi i nie uważa tego za problem, to nie masz już żony - masz współlokatorkę z obrączką. A jeśli facet zostaje w tym układzie, to tylko dlatego, że się boi zmian, nie dlatego, że ma relację. S--s to nie bonus - to część związku. - Jeśli jednej stronie czegoś fundamentalnego brakuje, a druga to ignoruje, to związek jest martwy. -
Czy jeżeli żona NIGDY nie ma ochoty na s--s, i nic z tym nie robi, plus nie jest to dla niej problem, to czy facet może mieć kochankę na boku?
@dariusz44: to oznacza tylko tyle, że mąż jej nie pociąga. Tyle i aż tyle. Przykro mi chłopie, bo to małżeństwo z rozsądku. Pożądanie nie jest przedmiotem negocjacji - nie da się tego wyperswadować rozmową, przegadać, dogadać. To dlatego wszystkie terapie
Senyszyn, polska przedstawicielka lewicy, z rozbrajającą szczerością przyznaje, że ma 6 mieszkań, bo uznaje to za najlepszą formę ulokowania własnego kapitału.
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
Jak to jest Waszym zdaniem?
Pytam dla kolegi.
Powiedziałem mu, że ja bym na bank miał. A pewnie bym się po prostu rozwiódł.
Ja rozumiem, że kobieta może mieć niskie libido i tak dalej, ale to się idzie do lekarza i coś z tym robi.
A tak na serio prostym sposobem na podniesienie libido u kobiety jest jej w--------e. Niech ją zdenerwuje. Jeśli dalej jest jej jedynym bolcem, to powinna dać się wymasować a później wygrzmocić. Niech koniecznie zadba o to żeby miała o----m.
@dariusz44: Doświadczenie życiowe podpowiada, że w takiej sytuacji problem to nie brak ochoty, a mąż, który ten brak wyzwala. Albo wręcz celowo prowokuje szukając usprawiedliwienia dla skoku w bok...
Jeśli są dzieci to to samo tylko bez rozwodu do 14 roku życia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dariusz44: to skomplikowane panie ferdku. Znam przypadki, w których facet idący na weekendowe safari, zwiększa libido u kobiet. Czytałem o tym kiedyś od strony teoretycznej. Na niektóre kobiety to działa, motywuje je i zaczynają same siebie ogarniać, bo to dla
S--s to nie bonus - to część związku.
- Jeśli jednej stronie czegoś fundamentalnego brakuje, a druga to ignoruje, to związek jest martwy.
-
@dariusz44: to oznacza tylko tyle, że mąż jej nie pociąga. Tyle i aż tyle. Przykro mi chłopie, bo to małżeństwo z rozsądku. Pożądanie nie jest przedmiotem negocjacji - nie da się tego wyperswadować rozmową, przegadać, dogadać. To dlatego wszystkie terapie