Aktywne Wpisy

panKrzysztofKrawczyk +112
#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
Pobierz
koniolizator +342
Nie pijcie kawy w pracy!
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza
Kofeina to podstęp pracodawcy, aby eksploatować Twój organizm ponad normę w czasie pracy. Musisz przechytrzyć system - w pracy bądź zaspany, regeneruj się, odpoczywaj. Jeżeli masz gdzie uciąć komara - wykorzystaj to. W pracy nie ma przyjaciół, oprócz jednego - kibla. Deadline to tylko nazwa, nikt tak naprawdę nie umiera. Oszczędzaj siły na życie po pracy. #pracbaza

Sporo pracy ale efekt jest naprawdę super.
Jakość naprawdę w porządku, instrukcja mogłaby być lepsza ale nie jest najgorzej.
Jakieś 8-9m2 w środku, Store Boss Malmo. Dorzuciłem dzis profile, kupuje osb i zrobię podniesiona podłogę.
Mam nadzieję, że mi go przez te kilka dni nie zwieje bo tylko w jednym miejscu zakotwilem do płyt chidnikowych, na resztę brakło czasu.
W tygodniu też sianie trawy bo na razie jest kleoisko.
#rod #chlopakizdzialeczek #ogrodnictwo #ogrod #dzialka
źródło: temp_file5217609457649479169
Pobierzjak chcesz tam trzymać kosiarkę to bankowo będziesz miał włamanie
u siebie na działce mam monitoring a miałem 2 włamania w przeciągu 3 lat gdzie za drugim razem ktoś tam sobie po prostu mieszkał jakiś czas
A będzie jeszcze budowa docelowego domku. Nie wiem czy
Kawał dobrej roboty!!! Co dalej w planach?
Dalej... Trawa, to najważniejsze bo cała działka była równania glebogryzarka i jest rozkopana. Potem pomyślę o jakimś domku ale chyba nie będę przesadzać bo do domu mam doslownie 7 minut z buta.
źródło: temp_file5797727657626195735
Pobierz