Rodzice małych dzieci, zastanówcie się do jakiej szatni zaprowadzacie dziecko xdD Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No ludzie xD Po saunie to samo xD śmigam pod prysznic a tutaj inny koleś z córką, też młodą taką i elo xD weź tu się umyj i przebierz koło dzieciaka xD j-----e musiałem się wyżalić xd #rodzicielstwo #gorzkiezale #zalesie #sauna #dzieci #wychowanie #rodzicie
od tego jest męska szatnia żeby mężczyźni czuli się w niej swobodnie
@chodznapole: w sensie: ty masz się czuć swobodnie, a inni już nie? a nie pomyślałeś że inni faceci mogę nie chcieć oglądać twojego dyndającego siurka?
Moja różowa ostatnio miała tak u siebie na siłce itp mamusia z jakimś 9 czy 10 latkiem wchodziła do damskiej.
@JonaszSynGrazyny: jak widać medal ma dwie strony, synkowie w damksiej przebieralni lol
to mają dzieciaki zostawić przed szatnią?
@revoolution: nom nie wiem, może dziewczynki niech się przebierają w damskiej? z ojcami? bo przecież ten facet wchodzi do damskiej szatni żeby pomóc córce a nie molestować kobiety?
@chodznapole: czyli wg ciebie kobieta ma wchodzić z małym synem do męskiej szatni i jest zmuszona oglądać twojego mikrusa, dobrze rozumiem twoją logikę? xd
@revoolution: nie broniąc @chodznapole bo to żaden mój kolega. To jednak masz chyba ty jakiś problem z emocjami jak próbujesz po nim jeździć, że chce się nago w męskiej szatni myć czy swobodnie przebierać. Coś się w ostatnim czasie w ogolno przyjętych zasadach zmieniło?
@revoolution: no mogę tylko odbić piłeczke, jak ci nie pasuje, że myjemy się nago to siedź w domu albo poproś zarząd obiektu o zmianę regulaminu. Jaki masz z tym problem? A i przypadkiem nie wybieraj się do znacznej części Europy bo się bardzo nieswojo poczujesz.
@JonaszSynGrazyny pierwsze lepsze regulaminy z pływalni w polsce :
Rzeszów
Zmiana bielizny w strój kąpielowy lub odwrotnie odbywa się w kabinach przebieralni znajdujących się w szatniach głównych. Zarówno w szatniach jak i pod natryskami obowiązuje zakaz przebywania nago.
@chodznapole możesz się umyć jak cały czas jesteś w kąpielówkach bez zdejmowania ich. Tu gdzie chodzę na basen są boxy a przejście przez prysznice jest jedno. Nie ma podziału na damski i męski. Nikt z gołym kutasem nie biega a przewija się setki ludzi dziennie z dziećmi bo są dla nich też atrakcje.
@revoolution: ale jeżeli jest zakaz, to jest zakaz i trzeba się trzymać regulaminu. Skąd założyłeś, że jeżdżę na basen czy siłownie do Andrychowa, Nowego Targu czy Rzeszowa i biorę tam prysznic nago?
@JonaszSynGrazyny: to ty z góry zakładasz, że wszędzie masz przyzwolenie na latanie bez gaci, zazwyczaj nigdzie nie można chodzić nago, wyjątkiem są strefy saun, nagości, beztekstylne
@revoolution:nie, nie ja z góry zakładam, że dyskusja tyczy się właśnie takich miejsc gdzie można. Jak jest wyraźnie zaznaczone to o czym tu dyskutować?
@JonaszSynGrazyny: piszesz że w europie ludzie chodzą po szatniach na golasa, oraz żebym poprosił zarząd o zmianę regulaminu xd u mnie w regulaminie jest zakaz chodzenia nago, wpisałem "regulamin basenu" w google i większość jak nie wszystkie mają zakazy nagości za wyjątkiem stref saun, więc mi tu nie pitol
@chodznapole: no i co z tego że zobaczy twojego mikrusa? Rodzice którzy rozmawiają ze swoimi dziećmi w normalny sposób poruszają także temat płciowości. Dla 7 czy 9 latki nie jest tajemnicą to, że chłopcy mają siurka a dziewczynki szparkę. No chyba że ty się wstydzisz że ktoś twojego wacka zobaczył, jeśli tak go następnym razem trzymaj w gaciach.
@revoolution: ale jesteś ciężki typ. Do tego zawzięty. Czego nie rozumiesz? Że jak napisałeś, że tam jest zakaz to ci przyznałem, że zakaz to zakaz? Czy że tam gdzie ja mieszkam to norma i jest dozwolone nago? Tak jak i pewnie przez lata było w Polsce. To będziesz mi x wstawiał, pitolil i inne rzeczy. Jak jest zakaz to nie ma o czym mówić i co już to 2 razy
@wstanczyk to wiadomo, że jak strefa nagości to dzieci zabierać nie wolno, ale ileż to razy w szatni w termach byłem zmuszony oglądać goliznę w ogólnej szatni to nie zliczę. Praktycznie za każdym razem jakiś chłop musi odstawiać takie występy między szafkami bo przecież kto to widzioł iść do przebieralni jak normalny człowiek skoro można zaświecić piekielnym rowem gdy majty upadną podczas próby ich ubrania xD
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No ludzie xD
Po saunie to samo xD śmigam pod prysznic a tutaj inny koleś z córką, też młodą taką i elo xD weź tu się umyj i przebierz koło dzieciaka xD j-----e musiałem się wyżalić xd
#rodzicielstwo #gorzkiezale #zalesie #sauna #dzieci #wychowanie #rodzicie
@chodznapole: w sensie: ty masz się czuć swobodnie, a inni już nie? a nie pomyślałeś że inni faceci mogę nie chcieć oglądać twojego dyndającego siurka?
@JonaszSynGrazyny: jak widać medal ma dwie strony, synkowie w damksiej przebieralni lol
@revoolution: nom nie wiem, może dziewczynki niech się przebierają w damskiej? z ojcami? bo przecież ten facet wchodzi do damskiej szatni żeby pomóc córce a nie molestować kobiety?
@Kouros: a ja ich dyndające siurki jakoś oglądam?
@revoolution: w niczym w sumie
mycie się w majtkach, dobre
Rzeszów