Aktywne Wpisy

njay +143
#kupujcopolskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie

źródło: temp_file227654559958949650
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No ludzie xD
Po saunie to samo xD śmigam pod prysznic a tutaj inny koleś z córką, też młodą taką i elo xD weź tu się umyj i przebierz koło dzieciaka xD j-----e musiałem się wyżalić xd
#rodzicielstwo #gorzkiezale #zalesie #sauna #dzieci #wychowanie #rodzicie
@sameowoce: no skoro on do dziecka po imieniu a ono do niego "tato" xd
i doprecyzowuję: nie biegam na okrągło z fiutem na wierzchu bo MĘSKA SZATNIA i MĘŻCZYŹNI tylko są momenty gdzie p---s jest na widoku
i tak, dla mnie jest to krępujące że w męskiej szatni są dziewczynki
@cygucz: w mojej ocenie tak
@chodznapole: kolega, pomyliłeś szatnie klubu sportowego z szatnią ogólnodostępną. Jak się wszyscy znacie i atmosfera jest swobodna to możecie sobie nawet plecki nawzajem umyć, ale może ja, hetero facet nie mam zamiaru oglądać twojej parówy.
+ argument o sprawowaniu opieki, tata z córką nie może iść na basen tak żeby nie przyjąć bezcennego daru w postaci
@chodznapole: gdybyś nie latał na golasa to nie czułbyś się skrępowany.
@revoolution: pod prysznicem też nie ściągam majtek? jak idę spod prysznica po ręcznik na wieszaku to też mam majtki na sobie?
@chodznapole: chyba w domu i coś ci się pomyliło
@JonaszSynGrazyny: to mają dzieciaki zostawić przed szatnią?
@JonaszSynGrazyny: op jest takim dzbanem że pewnie nawet wieku dziecka określić nie potrafi
@revoolution: mam się myć w majtkach?