Wpis z mikrobloga

Rodzice małych dzieci, zastanówcie się do jakiej szatni zaprowadzacie dziecko xdD
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No ludzie xD
Po saunie to samo xD śmigam pod prysznic a tutaj inny koleś z córką, też młodą taką i elo xD weź tu się umyj i przebierz koło dzieciaka xD j-----e musiałem się wyżalić xd
#rodzicielstwo #gorzkiezale #zalesie #sauna #dzieci #wychowanie #rodzicie
  • 236
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chodznapole: od tego są boxy żeby się w nich przebierać, stary chłop nie weźmie córki do damskiej szatni bo dopiero by było, masz ty rozum w ogóle? Żenada oglądać takich dzbanów jak ty co majtek założyć nie umieją tylko chodzą na golasa po całej szatni jakby w domu byli. Ogarnij się bo nie jesteś sam na tej planecie i nikt twojego mikrusa oglądać nie musi
  • Odpowiedz
  • 123
@chodznapole: Jak mam mala corke, ktora sama sobie nie poradzi w szatni, to mam wejsc z nia do damskiej? Jesli nie ma szatni rodzinnych to takie sytuacje beda sie zdarzaly.
  • Odpowiedz
  • 54
@revoolution: @PiszeCzasen przepraszam bardzo, od tego jest męska szatnia żeby mężczyźni czuli się w niej swobodnie
i doprecyzowuję: nie biegam na okrągło z fiutem na wierzchu bo MĘSKA SZATNIA i MĘŻCZYŹNI tylko są momenty gdzie p---s jest na widoku
i tak, dla mnie jest to krępujące że w męskiej szatni są dziewczynki
  • Odpowiedz
@chodznapole: to jest szatnia męska publiczna a nie twoja prywatna i majtek przy ludziach ściagać nie musisz, robisz to w boxie i nikt nie musi ciebie oglądać, co za ludzie że im trzeba takie rzeczy tłumaczyć
  • Odpowiedz
przepraszam bardzo, od tego jest męska szatnia żeby mężczyźni czuli się w niej swobodnie

@chodznapole: kolega, pomyliłeś szatnie klubu sportowego z szatnią ogólnodostępną. Jak się wszyscy znacie i atmosfera jest swobodna to możecie sobie nawet plecki nawzajem umyć, ale może ja, hetero facet nie mam zamiaru oglądać twojej parówy.

+ argument o sprawowaniu opieki, tata z córką nie może iść na basen tak żeby nie przyjąć bezcennego daru w postaci
  • Odpowiedz
przepraszam bardzo, od tego jest męska szatnia żeby mężczyźni czuli się w niej swobodnie

i doprecyzowuję: nie biegam na okrągło z fiutem na wierzchu bo MĘSKA SZATNIA i MĘŻCZYŹNI tylko są momenty gdzie p---s jest na widoku

i tak, dla mnie jest to krępujące że w męskiej szatni są dziewczynki

@chodznapole: gdybyś nie latał na golasa to nie czułbyś się skrępowany.
  • Odpowiedz
@chodznapole: a dlaczego miałbyś je publicznie ściagać pod prysznicem? jakiś chory ekshibicjonista jesteś? kutasa sobie w domu umyj a nie przy ludziach, w majtkach też możesz go sobie umyć bez potrzeby wywalania go na zewnątrz
  • Odpowiedz
@revoolution: ale też taki jego przywilej, że jak nie ma zakazu to może z tym mikrusem chodzić. Natomiast wchodzenie z 7 latka do męskiej szatni jest kulawe. Moja różowa ostatnio miała tak u siebie na siłce itp mamusia z jakimś 9 czy 10 latkiem wchodziła do damskiej.
  • Odpowiedz