Najbardziej mnie śmieszą te młodokuce, co teraz głosują na Oskarka z aspergerem. Za moich czasów bycie kucem coś znaczyło – wierzyło się w wizję Ozajasza Goldberga. Każdy wiedział, że wystarczy obniżyć podatki, a wszyscy będziemy milionerami ze sprzedaży lemoniady.
Sam Korwin? Nie bał się swoich poglądów! Dumnie, niczym leszczyna na wichurze, kołysał się, ale nigdy nie łamał. Protokół Adolf Hitler? Bez problemu, bo przecież skąd słynny akwarelista z Austrii miał wiedzieć o zbrodniach wojennych? Bycie prorosyjskim szurem? W pierwszym lepszym wywiadzie. Zsyłki na Sybir? Przecież tam był lepszy wolny rynek niż w tej lewackiej Unii Europejskiej!
Batożenie gejów? Pan Janusz pierwszy wyciągał sprzęt. Doktorat z ekonomii? Po co, skoro wystarczyło wierzyć, że wolny rynek rozwiąże wszystko? Korwinizm był pięknym etapem w życiu każdego młodego człowieka. Ale jak każdy etap – kończył się.
A te młodokuce? Vifon na łbie i o-----------e fikołków, że DOKTÓR MENZTEN TAK NIE POWIEDZIAŁ! ŻE DOKTÓROWI O COŚ INNEGO CHODZIŁO! OBEJRZYJ SE TIKTOKI! Tęsknie za Kucami z czasów Korwina... #polityka
Batożenie gejów? Pan Janusz pierwszy wyciągał sprzęt
@Epiktetlol: No przepraszam bardzo, byli tfugeje udający homoseksualistów za pieniądze i homoseksualiści fajni goście, pieszczotliwie nazywani homosiami, którzy tego LGBT wcale nie lubili #pdk Widzisz, nawet to nie było takie proste...
@Epiktetlol: dokładnie… dodatkowo wierzyło się w te wszystkie teorie Korwina o wolnym ryneczku, ale śmiało się z jego głupot o LGBT, a teraz te Oskarki faktycznie uważają, że geje to najgorsze niebezpieczeństwo, Tusk to Niemiec itd xD
Edit: no i co charakterystyczne: większość osób po Korwinie przechodziło na stronę prawdziwie wolnościową. A teraz po Memcenie i Konfederosji? Albo zostaną przy Konfederosji, albo przejdą do PiS…
@Epiktetlol czlowiek oglądał masakry w młodzież kontra z kutasem w łapie ( ͡°͜ʖ͡°) czekal na kolejną orke młodego rurkowca i mu podobnych, a doktor suabek uciekajacy przed konfrontacją...? Ehhh tamte czasy nie wrócą
@Epiktetlol: e tam, "wyciągnięte z kontekstu" to stara śpiewka, wtedy też tak było.
Jedyna różnica jest taka (jak piszesz), że chad Korwin się nie bał, miał 5 żon, 200 kochanek (w tym jedną murzynkę!), założył 30 partii i bez strachu mówił dziennikarzom, ze Hitler nie wiedział. A Slabek ucieka przed dziennikarzami na hulajnodze.
@Epiktetlol: to jest absolutna prawda kiedyś kucowanie miało w sobie coś więcej, zupełnie nie rozumiem co się może podobać w mencenie, ale krul? on był hipnotyzerem, on uwodził
Korwinizm był pięknym etapem w życiu każdego młodego człowieka.
@Epiktetlol: Pamiętam jak w wieku 16 lat na portalu demotywatory.pl broniłem wypowiedzi Pana Janusza, ale nie tak normalnie tylko z całej siły, tak, że klawiatura Medion za 19,99 zł aż trzeszczała od natłoku stukań. Klawiaturę tę dostałem parę dni wcześniej od mamy na urodziny, bo poprzednia się zacinała, więc radości nie było końca, że mogę ten udany prezent wykorzystać w słusznej
@Epiktetlol: no i JKM jako pierwszy na serio traktował internet jako miejsce dotarcia do nowych wyborców. Wyprzedził swoją epokę. Warto też przypomnieć, że jak coś mu się nie podobało to potrafił walnąć w mordę, tak jak Boniemu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Epiktetlol: Jako były kuc do dzisiaj mam wykute na blachę teksty Korwinexa z Myken. Mentzenem się brzydzę bo to cyniczny karierowicz próbujący ukrywać swoje katotalibskie zamordyzmy i naprawdę nie rozumiem co takiego fajnego jest w tych jego klepanych na pamięć wierszykach
Nawet dzisiaj fajnie się slucha korwinowych masakracji lewaków, a Mentzen wywołuje tylko cringe
@Epiktetlol: No cóż... Wspomnienia bywają jednak troszkę zakłamane przez nostalgię – wokół Korwina też istniał mem „Panjanusz nie miał tego na myśli”, ale coś w tym jest, że choć powtarzał pierdoły jak „państwo nie ma własnych pieniędzy”, to jednak wśród jego zwolenników było jakieś zainteresowanie ekonomią, nawet jeśli walczyli z urojonym socjalizmem. JKM był odklejony, ale przynajmniej barwny – potrafił trollować własnych fanów, którzy go bronili, tylko po to, by
@Epiktetlol dzisiejsze kuce to nie są kuce... To kretyni którzy się chcą podszyć pod kuce a nawet to ich przerasta bo muszą ciągle bronić swojego lidera który ma ich w dupie bo i tak są słabo wyedukowani ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Epiktetlol: ehh też miałem etap korwinizmu i dobrze wspominam bo to taki prosty świat, w którym odpowiedzią na wszystko jest wolny rynek. Potem człowiek nabywa doświadczenia, wchodzi w dorosłe życie i widzi, że wszystko nie jest takie czarno-białe. Jestem nadal za wolnym rynkiem, ale powinny być pewne ograniczenia jednak i pewne dziedziny, gdzie wolny rynek nie ma zastosowania. A i oczywiście jestem przeciwnikiem monarchii, co to jest w ogóle za
@kobiaszu: sama jestem lewicowa, ale przyznam rację. Po Korwinie pozostanie spuścizna w postaci memów, śmiesznych filmików, całych setek tysięcy ludzi, którzy z korwinizmu wyrośli i się śmieją. A po Sławku co zostanie? Memcen to jest chyba jedna z najmniej inspirujących znanych osób.
Sam Korwin? Nie bał się swoich poglądów! Dumnie, niczym leszczyna na wichurze, kołysał się, ale nigdy nie łamał. Protokół Adolf Hitler? Bez problemu, bo przecież skąd słynny akwarelista z Austrii miał wiedzieć o zbrodniach wojennych? Bycie prorosyjskim szurem? W pierwszym lepszym wywiadzie. Zsyłki na Sybir? Przecież tam był lepszy wolny rynek niż w tej lewackiej Unii Europejskiej!
Batożenie gejów? Pan Janusz pierwszy wyciągał sprzęt. Doktorat z ekonomii? Po co, skoro wystarczyło wierzyć, że wolny rynek rozwiąże wszystko? Korwinizm był pięknym etapem w życiu każdego młodego człowieka. Ale jak każdy etap – kończył się.
A te młodokuce? Vifon na łbie i o-----------e fikołków, że DOKTÓR MENZTEN TAK NIE POWIEDZIAŁ! ŻE DOKTÓROWI O COŚ INNEGO CHODZIŁO! OBEJRZYJ SE TIKTOKI!
Tęsknie za Kucami z czasów Korwina...
#polityka
źródło: Fvd3gs0XsAE6WCd
Pobierz@Epiktetlol: No przepraszam bardzo, byli tfugeje udający homoseksualistów za pieniądze i homoseksualiści fajni goście, pieszczotliwie nazywani homosiami, którzy tego LGBT wcale nie lubili #pdk Widzisz, nawet to nie było takie proste...
Edit: no i co charakterystyczne: większość osób po Korwinie przechodziło na stronę prawdziwie wolnościową. A teraz po Memcenie i Konfederosji? Albo zostaną przy Konfederosji, albo przejdą do PiS…
Jedyna różnica jest taka (jak piszesz), że chad Korwin się nie bał, miał 5 żon, 200 kochanek (w tym jedną murzynkę!), założył 30 partii i bez strachu mówił dziennikarzom, ze Hitler nie wiedział. A Slabek ucieka przed dziennikarzami na hulajnodze.
Wifony tego nie zrozumieją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale wtedy też tak kuce broniły. Jedyna różnica jest taka że korwin sam nie płakał i jakieś niezrozumienie kontekstu a memcel to robi
@Epiktetlol: Pamiętam jak w wieku 16 lat na portalu demotywatory.pl broniłem wypowiedzi Pana Janusza, ale nie tak normalnie tylko z całej siły, tak, że klawiatura Medion za 19,99 zł aż trzeszczała od natłoku stukań. Klawiaturę tę dostałem parę dni wcześniej od mamy na urodziny, bo poprzednia się zacinała, więc radości nie było końca, że mogę ten udany prezent wykorzystać w słusznej
Warto też przypomnieć, że jak coś mu się nie podobało to potrafił walnąć w mordę, tak jak Boniemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet dzisiaj fajnie się slucha korwinowych masakracji lewaków, a Mentzen wywołuje tylko cringe
Na dodatek Korwin nigdy nie bał się spotykać ze swoimi wyborcami i nawet zapraszał ich do domu xD