Wpis z mikrobloga

#ajemge1 Czy te dziewczyny mają jakikolwiek instynkt samozachowawczy? Jak można po wymianie kilku zdań na Tinderze (bez żadnej weryfikacji autentyczności drugiej osoby) przyjść samotnie do mieszkania obcego chłopa i w dodatku pozwolić sobie na upojenie alkoholem w takich warunkach. Przecież to brzmi conajmniej nierealnie XD Na naszych oczach rośnie nam pokolenie kobiet, które podzieli losy Anastazji z Grecji #logikarozowychpaskow #p0lka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na naszych oczach rośnie nam pokolenie kobiet, które podzieli losy Anastazji z Grecji

@xKaguya: też o tym niedawno myślałem, póki co w Polsce jest w miarę bezpiecznie, ale jak przybędzie imigrantów w tym murzynów i arabów których nawet Niemcy wywalają z kraju do nas xD To wtedy takie newsy jak o Anastazji będą coraz częstsze, a na pewno ilość gwałtów mocno wzrośnie, ale dupodajki może się w końcu nauczą (wątpię).
  • Odpowiedz
@xKaguya: To mnie najbardziej przeraża odkad oglądam tego streama, zwłaszcza geje co przychodzą w tajemnicy przed rodziną i mogliby nigdy nie być znalezieni gdyby trafili na psychola. Dziewczyny jest jeszcze szansa że piszą koleżance gdzie idą i gdyby coś się działo to będzie taka akcja jak z dziewczyną we Wrocławiu którą cała ekipa ratowała.
  • Odpowiedz
  • 3
@CzatownikzCzatowni Toć to są zdjęcia przerabiane w Ai albo FaceAppie, nie jestem w stanie uwierzyć, że młode dziewczyny które żyją głównie na Instagramie nie są w stanie dostrzec tych modyfikacji twarzy/sylwetki
( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@xKaguya: a ta babka co poleciała na przeróbkę z Bradem Pitem? Po prostu jak zobaczą przystojnego gościa to mają klapki na oczach, różowe okulary itp. i nie chcą nawet dopuścić do swojej świadomości że to fake.
I też jak ktoś wyżej wspomniał, dobrze że u nas nie ma tylu inżynierów i śniadych. Dopiero wtedy witaminki by zobaczyły co to znaczy niebezpieczeństwo
  • Odpowiedz
To mnie najbardziej przeraża odkad oglądam tego streama, zwłaszcza geje co przychodzą w tajemnicy przed rodziną i mogliby nigdy nie być znalezieni gdyby trafili na psychola

@PZt37: przeciez kazdy moze tam zalozyc konto i sprawdzic to xd
  • Odpowiedz
Jakie gwałty miras one będą im sie ochoczo same oddawały wtedy na chodnikach ¯(ツ)

@WiecznySingielprzed30: jak wejdzie do mieszkania a tam z sypialni wyjdzie 5 murzynów/ciapatych to może zmienić zdanie, ale będzie już za późno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xKaguya: jestem na grupkach tinderowych i z podziwu wyjść nie mogę na jakie fejury nabierają się dziewczyny, a druga część na jakichś hindusów dziwnych, co im źle z oczu patrzy, a potem są zdziwione, że mają w indiach rodziny xD
  • Odpowiedz
  • 76
@xKaguya

2025 a ludzie nadal zdziwieni, niesamowite xD Już w 2018 januszpol na wykopie zrobił eksperyment, który odbił się szerokim echem, który pokazał, że jak masz odpowiedni wygląd to kobieta jest w stanie nawet zrezygnować z kolacji wigilijnej na ostatnią chwilę i się z tobą spotkać gdzie tylko zechcesz, bez znaczenia, że na zewnątrz mróz, mimo że dopiero co cię poznała i wyzywałeś ją w wiadomościach od k---w. Od tego czasu
  • Odpowiedz
Czy te dziewczyny mają jakikolwiek instynkt samozachowawczy? Jak można po wymianie kilku zdań na Tinderze (bez żadnej weryfikacji autentyczności drugiej osoby) przyjść samotnie do mieszkania obcego chłopa i w dodatku pozwolić sobie na upojenie alkoholem w takich warunkach.

@xKaguya: Ty masz schodzić jako mężczyzna wieczorem z drogi albo chodzić na około bo juleczka się może przestraszyć a ona w zamian za to pójdzie do nieznajomego typa na chatę nic o
  • Odpowiedz