Wpis z mikrobloga

Panowie i Panie, szanowny tagu, czas stwierdzić to publicznie: Kibice LaLiga to podludzie. Nie przez fakt że oglądają tą lige, c--j w to, jednego kręci młoda d--a a inny lubi jak ciocia przyjedzie i wącha skarpety - nie o to chodzi. Spójrzcie na zachowanie tego bydła - co chwila komentarze typu "real szmaty płacą sędziom" albo "barca cioty g---o gracie" (nie przytaczam ostrzejszych bo moderacja wiadomo jest upośledzona). A kibice ekstraklasy? "pogoń zero tituli" - jako fan Pogoni odpowiadam haha, zgadzam sie mordo, też cisne z tego beke. "Legia stara kurtyzana" - pośmiejemy sie wszyscy razem i elo, wszystko gra. Nawet jako kibic United - kolejna porażka, beka, memy, zero spiny. Tylko właśnie te śmiecie od hiszpańskiej kobiecej piłki napinają sie jakby conajmniej walczyli o swoje osiedle albo cnote swojej starej. Pozdrawiam dobrych chłopów z tagu i dobry przekaz leci #pdk #mecz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
Fani Ekstraklapy mają czelność pisać coś o zachowywaniu się xd Zajmijcie się lepiej krojeniem ludzi na wózkach z barw

@Kriten33: Ty chłopcze odróżniasz fanów ekstraklasy siedzących na tagu i sobie śmieszkujących od pseudokibicowskiego gówna co lata po mieście czy paru punktów iq ci brakuje? Obstawiam to drugie
  • Odpowiedz
@Narqs: Jako sympatyk Realu potwierdzam, że internetowi kibice obu klubów to największy ściek. Oczywiście ci, którzy się napinają. Są tam też normalni ludzie, choć odsetek popaprańców jest dość wysoki
  • Odpowiedz
  • 1
@EndrjuKatalonia: Pod takimi argumentami sie uginam, przyznaje ze przegrałem z tak mocnym intelektem. Widać że fan barcy, miażdży inteligencją i elokwencją. A tak naprawde to powiem ci tylko że jesteś wyjątkowy bo drugiego takiego debila nawet na tym portalu to ze świecą szukać XD
  • Odpowiedz
@Narqs: na moje niech tam sobie oglądają tą całą lala ligę kibice sukcesu. Tylko niech wtedy nie tagują #mecz, bo zawalają w ten sposób tag miłośnikom Ekstraklasy
  • Odpowiedz
@Narqs: kiedyś nie lubiłem ekstraklasy bo myślałem że to zbyt ogórkowa liga, ale po znalezieniu tego tagu i obejrzeniu kilku meczy - sam się przekonałem i lubię te tagowe śmieszki. no i gardze najbardziej barceloniarzami tfu na nich, nawet w realowcach jest mniej przyjebów
  • Odpowiedz