Wpis z mikrobloga

@Atreyu: czy ja wiem czy skawińskie zapiekanki są nadal dobre.. kiedyś to faktycznie mieli się czym pochwalić, a teraz to nie wiem co o tym sądzić.
Jedno jest pewne - podnieśli cenę po wizycie księżula xD
  • Odpowiedz
@Pandzia_art W międzyczasie podskoczyła minimalna… a kolejki tam były i przed Szymonem.
@Atreyu Jak dla mnie to trzymają poziom cały czas. Kolejka zazwyczaj jest spora ale szybko idzie.
  • Odpowiedz
@Ademu: czy ja wiem.. co tam byłam to może kilka osób. Teraz to tak spod dworca xD ale po tych 20 latach co ich znam to poszli trochę na masówkę, kiedys jakos lepiej smakowało
  • Odpowiedz
@Atreyu: w poincie możesz kupić ich zapiekanki nie musisz tam jeździć.
Moim zdaniem najlepsze zapieksy jakie teraz znajdziesz to na bieńczycach. Te na pętli w bronowicach strasznie się popsuły odkąd jakieś grażynki przejęły interes.
  • Odpowiedz
@Atreyu Skawina przereklamowana. Pieczywo spoko, ale pieczarki nie widziały przypraw. W skrócie: sporo hałasu o nic. Znowu Okrąglak to zwykła pułapka na turystów i ludzi pod ostrym wpływem alkoholu. Na trzeźwo nie da się tego zjeść, wszędzie ta sama jakość, czyli fatalny syf zalany sosem lub zasypany szczypiorkiem. Ja bym celował ostatecznie w bieńczyckie albo tę budę na Młodej Polski pod nazwą Pijalnia Soków i Zapiekanki (najlepsze są), tylko że ten
  • Odpowiedz
@Atreyu: Ekipa Lucky Food Burger otworzyła teraz na Dworskiej lokal "Zapiekanka Podwawelska". Nie próbowałem ich jeszcze, ale burgery mają top, więc zapiekanki też mogą być niezłe.
  • Odpowiedz