Aktywne Wpisy
heterogenizowany +61
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

aspartamowy +44

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
Planuje się przejechać wieczorem do #skawina tam gdzie polecał #ksiazulo ale może są jeszcze jakieś fajne?
#kiciochpyta #pytanie #jedzzwykopem
ja chyba tylko okrąglak i piecyk nic innego mi jakos nie podchodzi
Jedno jest pewne - podnieśli cenę po wizycie księżula xD
@Atreyu Jak dla mnie to trzymają poziom cały czas. Kolejka zazwyczaj jest spora ale szybko idzie.
https://hiphuta.com/2015/02/03/zapiekanki-bienczyckie-prawdziwy-przysmak-nowej-huty/
Moim zdaniem najlepsze zapieksy jakie teraz znajdziesz to na bieńczycach. Te na pętli w bronowicach strasznie się popsuły odkąd jakieś grażynki przejęły interes.
Kolejka okropna, czekaliśmy mega długo mimo że zapiekanki wydają "od ręki".
Dobre, może nie jakieś super-duper żeby tam specjalnie jeździć z Krakowa, ale będąc w Skawinie lub okolicy będę wpadał.
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 234140
Pobierz