Aktywne Wpisy
XdekHckr +44
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i

źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
pearl_jamik +3
#nieruchomosci #nieruchomosc #dzialka #dzialkabudowlana #dzialki #budowa #budowadomu #dom #ogrodzenia #ogrodzenie #prawobudowlane #prawo #sasiedzi #sasiad #deweloper #deweloperka
@meehow69: ty poważnie pytasz?
Podaj adres, może mirkom potrzebne są jakieś fanty od ciebie z domu to sobie wezmą xD
@SebastianEnriqueAlvarez @JackDaniels @Issac @Kulek1981 @mare4e @krebul @koszyk2 @Deska_o0 @ExtraPensja Doceniam śmieszki heheszki z Waszej strony, tylko ze ja nie baituje i mówię poważnie. Nowi nabywcy kupili od dewelopera działkę na której są segmenty, to rozumiem ze wg Was nic do tego nie mają tylko trzeba gadać z deweloperem?
Przez rzekomą pomyłkę developer, kupujący będą Ci wciskać kit. A ty będziesz udawał ze deszcze pada a to chara na twoją twarz.
Twoje to twoje, nie ma odpuszczania.
@meehow69: moim zdaniem najpierw należy od tego zacząć, zostałeś okradziony
Jak to olejesz to za 10 czy 20 lat mogą być o to spiny, kwasy i wtedy będzie dopiero problem