Wpis z mikrobloga

W ogóle dzisiaj się kapnąłem że Koalicja Obywatelska podaje stan faktyczny realizacji 100 konkretów wraz z wytłumaczeniem co dokładnie zostało zrobione w tej sprawie lub jest robione.

Po 100 ustawach mentzena któremu wygasł hosting to bardzo miła odmiana

https://100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/

#polityka
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po 100 ustawach mentzena któremu wygasł hosting to bardzo miła odmiana

@dqdq1: ale te Mentzena już dawno wprowadzone, to po co je było trzymać? Zupełnie jak z zespołem do spraw równości mężczyzn - sprawa załatwiona, czas na CSa. Nie no, żartuję, Mentzen się dużo jeszcze musi nauczyć, jak chce grać w prawdziwą politykę a nie oranie lewaków na tiktoku.
  • Odpowiedz
@korniku bo są to usługi. Na budownictwo też masz 8%, co ci k---a nie pasuje leszczu?

kolejny dowód na to, że obniżanie podatków też Wam nie pasuje jeśli skorzysta z nich grupa osób których nie lubicie XD pluje totalnie
  • Odpowiedz
@gandalf_rzulty nie podoba mi sie, leszczu, że szereg innych usług jest dalej na 23%. I mam prawo, leszczu, sądzić, że jakiś zarobas z kliniki beauty posmarował na kampanie Twoich bożków. Więc leszczu, morda w kubeł i idź chapać pęto swoim panom.
  • Odpowiedz
@dqdq1 całkiem spoko, chociaż nie powiedziałbym, że wytłumaczenie jest dokładne. Raczej to mowa trawa, że coś się dzieje - ministerstwo prowadzi analizy jest niezbyt konkretne.
  • Odpowiedz
@dqdq1 super, że jest ta strona. Można się z niej dowiedzieć że pierwsze czytanie ustawy aborcyjnej będzie w listopadzie 2024. Trochę szkoda, że mają gdzieś jej aktualizowanie :D
No ale dobra koalicja i zły memcel - to się teraz sprzedaje na wykopie :D
  • Odpowiedz
@dqdq1 super, że było, ale co dalej? Minęło już prawie pół roku, a tu zero update.
Powiedziałem, że wprowadzę ustawę w ciągu pierwszych 100 dni to powiedziałem. Nie musisz mi co pół roku, rok po tym jak minął termin przypominać XD
  • Odpowiedz
  • 0
@ruchwolnychloginow: ja oczywiście jestem za KO a nie jakimś PSL który jest obecnie w koalicji. Niestety nie zdobyli wystarczającej większości.

To naprawde nie jest dla mnie powód żeby głosować na PiS lub mały PiS.
  • Odpowiedz