Aktywne Wpisy
Boroborro +59
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +131
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.

źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz
#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #konfederacja #bartoszewicz #wybory #4konserwy #takaprawda #przemyslenia #aborcja #rozowepaski #medycyna #zdrowie #polska
źródło: 1000010601
Pobierz@Mathas: bo jesteś jeb*anym ignorantem i nieukiem. W dodatku pomijasz tutaj fakt że kobieta nadal musi to dziecko urodzic. To nie jest jakaś j----a idylla i ciąża wiąże się z licznymi potencjalnymi zagrożeniami dla zdrowia i życia matki.
Ale taki egoistyczny przygłup tego nie zrozumie.
@Mathas: I umierały setkami tysięcy. Dzisiaj nadal jest to ogromne ryzyko powikłań, nie mówiąc już o kwestiach okołospolecznych. Ale spoko, pokazuj dalej jakim ignorantem jesteś ty i tobie podobne ćwoki.
@Mathas: Jeśli ktoś w A.D. 2025 na usunięcie płoda mówi 'zabicie dziecka', to mentalnie pasuje do państw wyznaniowych typu Iran. Bycie tak zacofanym po prostu nie przystoi białemu człowiekowi.
@Mathas: ale nikt się ciebie nie pyta o z danie xD
Nie wiem skąd wziąłeś to Radio Maryja. Skąd wiesz czy ja w ogóle jestem wierzący? Słuchałem na "pszyrce". I dlatego właśnie wiem, że nowe życie powstaje w momencie zapłodnienia komórki jajowej, a nie w momencie z d--y wziętych 12 tygodni od zapłodnienia.
@bednar_WSRH: Ponieważ myślałeś, że to będzie błyskotliwa riposta. Nie była. Wiesz że życie powstaje w momencie zapłodnienia komórki jajowej, a nie wiesz, że nikt normalny nie mówi 'nienarodzone dziecko' na płód czy zygotę? Sam stawiasz się poglądowo na poziomie takiej Kai Godek. To podobny poziom co Iran czy inne turbaniarze.
@bednar_WSRH: Bycie gorliwie
Nazewnictwo nie zmienia stanu faktycznego, czyli że jest to człowiek w konkretnej fazie rozwoju. Z niego nie wyrośnie pies, truskawka czy jabłoń. Zawsze będzie to człowiek. Z faktami się nie dyskutuje. Jeśli nie jest to człowiek to powiedz mi co świadczy o byciu człowiekiem.
Absolutnie nie stawiam się na równi z Kaja Godek. Akceptuję 3 główne przesłanki.
Najzwyczajniej w świecie uważam, że każdy dorosły człowiek
@Mathas: No tak, "tyle". Bo to takie nic donosić ciążę i urodzić. Przykro mi, ale choćbyś się wściekł, tupał nogą i rozrywał na sobie ubrania ze złości i niedojrzałości, to kobiety, które spotkała tragedia gwałtu, mają moralne prawo usunąć ciążę. Pozdrawiam cieplutko.
@bednar_WSRH: Dobrze powiedziane "będzie". Nie wiem co mogłoby być lepszą definicja niż ta medyczna. W ogóle chyba nigdy