Aktywne Wpisy

mk321 +1
#gielda #sp500 #stoxx600 #etf
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).
Jako, że jest już prawie pewne, że mamy bańkę AI (a nawet jak nie, to ludzie tak mówią, więc samospełniająca się przepowiednia), to w co bezpiecznie inwestować długoterminowo?
- Shortować nie chcę.
- SP500 to w większości AI (nie wszystkie tech, ale one są napompowane AI).

salome_trzy +2

Mi to przypomina trochę Oyster Quartz. Zegarek nie budzi we mnie żadnych emocji.
#zegarki #rolex
źródło: temp_file8223051942643788535
Pobierzźródło: temp_file1351562859997597331
PobierzRolex Watches & Wonders 2025 Discontinuations and New Dials/References Revealed
Here is what I have been able to deduce so far by snooping the Rolex site. I am the person that found the Land Dweller video, so you can believe the following or not, it's up to you. I'm not going to say how I found this information.
FYI
Tak czy inaczej raczej nie będę się na niego zapisywać, podobno OP ma mieć nowe tarcze więc może to.
Pewnie poszli po kosztach bo szwajcarska precyzja utrzymywana jest z dotacji - panie za 100k sie nie opłaco składać zegarka
źródło: IMG_9873
PobierzRolex PRX
@Wygryw_z_wyboru: To tak, jak u mnie cała marka Rolex :)
Obecnie da się przywrócić każdego rodzaju bransoletę do wyglądu fabrycznego, robi to nawet taki Polak aczkolwiek zapomniałem jak nazywa się jego firma/IG. Rolex ostatnio też zluzował z tą polityka, podobno można bez większych problemów dokupić branse (aczkolwiek nie są tanie).
Rozumiem punkt widzenia ale