Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +128
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#rozdajo konto #netflix wazne jeszcze 29dni.
Warunkiem loterii jest zostawienie plusa oraz komentarza.
Losowanie odbędzie się przez mirko.pro 31.03.2025 o 12:00
#zadarmo #filmy #seriale
A teraz potrzebuję pomocy z #chatgpt i generowaniem obrazków ze zdjęć.
https://wykop.pl/wpis/80779467/tak-zmarnowac-100zl-to-jeszcze-nigdy-nie-zmarnowal
#ai
Jakiego zdjęcia bym nie wybrał to ciągle nie chce przerobić bo ciągle jakieś zasady i regulaminy.
Podzieli się ktoś sposobem i promptem jak go zmusić do przerobienia swojego zdjęcia?
Za pomoc mogę się odwdzięczyć bliczkiem na pizze.
#ai
źródło: 1000056978
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 31 marca 2025 - 12:00
Liczba zwycięzców: 1
Już z rok nie oglądałem, więc miło by było odświeżyć sobie co teraz tam grają. W wymogach udziału jest "zostaw komentarz", więc zostawiam komentarz!
Miłego dnia mirku i powodzenia w zmaganiu z tym czatem dżi pi ti! :)
Losowy komentarz.