Aktywne Wpisy

conamirko +47
Wojciech Sobierajski mistrzem świata w byciu Wojciechem Sobierajskim
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot
#truestory #mikrokoksy #sport #zdjecieposzkodowanegotrzymajacegoprzedmiot

źródło: 1000008542
Pobierz
BoredOfBeingSad +284

źródło: 1000001852
Pobierz
Ewidentnie dają do zrozumienia, że możesz na pałę jechać jak tylko widzisz zielone nie zważając na to co dzieje się przed tobą na pasach. Jest jasno napisane "czy w TEJ sytuacji"... gdzie tutaj logika? mam wjechać na ludzi bo mam zielone czy o co tutaj chodzi? autorowi tych pytań i odpowiedzi to chyba jakieś badania psychologiczne by się przydały.
A i dodatkowo to jest pytanie za 3 punkty, cóż za zbieg okoliczności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawojazdy
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 100719
PobierzPosługując się logiką jako "sytuacje" rozumiem całość tego zdarzenia, a nie tylko samą końcówkę.
W uzasadnieniu napisane jest, ze sygnał zielony zezwala mi na wjazd na skrzyżowanie czyli liczymy moment od kiedy pojawił się sygnał zielony, a w tamtym momencie ludzie nadal byli na pasach.
logika brania pod uwagę całej sytuacji bez sensu, dlaczego wybrałeś w takim razie screen jednego momentu, a nie całego filmu, tak żeby każdy miał na nią pełen ogląd? Jeśli się upierasz to zadam pytanie inaczej? Czy w ciągu całej tej sytuacji nie możesz wjechać na skrzyżowanie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Raime: Bo każde takie jest? XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 113210
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-03-30 113440
Pobierz