Wpis z mikrobloga

#alkoholzawszespoko #alkoholizm #p--o #a-----l #polityka
Pamiętam jak moja ciocia uzależniła się od piwa. Nawet na łożu śmierci prosiła by jej dać piwa bo dobrze się czuje choć wątroba marska. Tego samego dnia zmarła. Przez p--o. Piła je latami codziennie nie potrafiąc i nie chcąc się od tego uwolnić
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 307
@CipakKrulRzycia: Większość alkoholików w większości pije p--o, czasem doprawiają "małpkami". Etap denaturatu to mniej niż 2% alkoholików, które tego dożywa. Każdy psychoterapeuta to wie. Ale nasz pseudekonomista jak zwykle popisuje się swoją interdyscyplinarną wiedzą chłopskiego rozumu xD
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: może faktycznie, w---a bardziej daje po garach i szybciej dochodzi do upojenia i uzależnienia. Tylko, że co jakiś czas w sklepie widzę ludzi regularnie kupujących 4-pak lub 8-pak piwerka czy też poznałem wielu ludzi, którzy uważali że codziennie sobie po pracy wypiją 1-2 piwa, a walą tak naprawdę po 6.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia mój wujek wysrał flaki z siebie pijąc dziennie 2-3 piwa nic więcej, jakiś rok przed śmiercią lekarze dziwili się że jeszcze żyje a pół roku wcale nie pił ale dr memcen się zna na medycynie lewaku! Pokaż swoją firme lewaku, hipokryzja lewaków
  • Odpowiedz
@Programista500plus twoja stara była urojona ze będzie miec madre dziecko, ale jest jak widac. U mnie na wsi co najmniej 4 osoby znałem ktore zachlaly się piwskiem na śmierć. Jeden z nich doprowadził się do takiego stanu że musiał walić 6 najtańszych mocnych dziennie. Morda czerwona, brzuch jak kleszcz, ALE P--O TO NIE A-----L HEHE
  • Odpowiedz
@Programista500plus: chętnie bym Ci coś napisał ale bym dostał na miesiąc bana. Ciocia lubiła p--o. Piła codziennie od lat. W pewnym jednak momencie zaczęła pić bez umiaru. Uciekała nawet z domu jak wujek chciał jej to picie piwa ograniczyć. Choć miała własne mieszkanie to pod koniec życia włóczyła się z menelownią i piła po podwórkach. Wujek zapłacił za to schorowanym sercem. Wujka pochowałem ze trzy tygodnie temu (miał pogrzeb tego
  • Odpowiedz
chętnie bym Ci coś napisał ale bym dostał na miesiąc bana

@CipakKrulRzycia: Nie ryzykuj. Przy twoim stanie zdrowia psychicznego nawet jeden dzien bez wykopu i pisania antykonfiarskich wysrywów moglby skonczyc sie tragedią. Nie pomogly by najprawdopodobniej nawet te leki, ktore daja ci teraz sile do pisania tych urojen xD Nie lekceważ tego. Od pisania wysrywów na mirko niektórzy uzależniają się bardziej niż od alko( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Programista500plus: widzisz. Mój rodzony brat jest bardzo blisko konfy. Aż za bardzo. Mnie nie chce znać bo mam chłopaka. Co prawda pół życia bzykał mężatki ale to ja jestem ten zły XD Ale nie mam nic tak naprawdę do konfy i chętnie bym na nich zagłosował gdyby nie byli tak popaprani jako religijni fanatycy. To jest niestety minus którego nie jestem w stanie zrozumieć bo sam kiedyś byłem fanatykiem religijnym
  • Odpowiedz
@Programista500plus: tak naprawdę konfa nie ma stałego programu bo nawet 100 ustaw Mentzena nagle zostało przez Mentzena wycofane. Sam Mentzen ogłaszając piątkę Mentzena się też z niej wycofał chociaż na nagraniach mówił, że mówi to co chcą usłyszeć jego wyborcy. To samo Korwin twierdził, że wyborcy konfy to idioci i pod nich pisany jest program konfederacji. Natomiast prawdą też jest, że większość liderów konfederacji złożyła przysięgę Gietrzwałdzką w której aż
  • Odpowiedz