Wpis z mikrobloga

Pożyłbym w takim rezerwacie

@pendu1um: Jeżeli to będzie rezerwat jak dla Indian w USA to będzie można sobie na legalu robić wiele rzeczy, które normalnie są zakazane. Mocny głos za tym by wolnościowcy głosowali za Czaskowskim.
  • Odpowiedz
@splinter96 ostatnio byłem u starego, gadam z nim a w tle leci TV Republika (ok 16h na dobę), a tam jakiś gość zupełnie serio mówi, że przemówienia Tuska zupełnie brzmią jak przemówienia Hitlera, i gdyby zamienić w przemówieniach Hitlera “Niemcy” na “Polska”, ”Żydzi” na “PiS” to wyszłoby dokładnie to samo. jeszcze coś tam wspomniał o zamykaniu pisowcow w obozach. straszne
  • Odpowiedz
@splinter96: mnie to nie śmieszy, ostatnio moja babcia mi powiedziała to samo dlatego ma zamiar całe wakacje siedziec w swoim domku na mazurach- chociaż nigdy tego nie robi tak dlugo
  • Odpowiedz
@splinter96:

Zawsze beka z wyborców PiS, którzy są w stanie dalej łykać ich hasła antyimigranckie po tym jak masowo sprowadzili do nas najwięcej imigrantów w historii nowej Polski.
  • Odpowiedz
@Gluptaki Temat rzekomej pełni władzy i domykania systemu Tuska przewija się zarówno wśród wyborców PiS jak i Konfederacji/Mentzena. Oni chyba się przyzwyczaili do 8 lat władzy de facto jednego ugrupowania i myślą że nadal tak jest. Z drugiej strony jakoś nie widzą, że ciągle są jakieś tarcia i nawet sam Tusk nie rządzi całym rządem jak chce.
  • Odpowiedz