Wpis z mikrobloga

W Stalowej Woli biegający bez smyczy pies rasy husky podbiegł do dziecka i je pogryzł. Z relacji świadków wynika, że to biegnący pies rzucił się na dziecko, przewrócił je na chodnik tak, że uderzyło o niego głową i zaczął gryźć.

Podludzie obwiniają dziecko, że podeszło do biegającego psa i pewnie mu coś zrobiło, bo przecież psy nie gryzą. To nie są zwierzęta a stworzenia na poziomie ludzi, tylko nie potrafią mówić. Dla okaleczonego dziecka współczucia zero.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #stalowawola
WielkiNos - W Stalowej Woli biegający bez smyczy pies rasy husky podbiegł do dziecka ...

źródło: temp_file732205730769909134

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: jestem psiarzem ale nie rozumiem jak można puszczać psa bez smyczy np. po mieście.
Przecież nawet wytresowany pies, żeby nie gryzł hehe ludzi albo stał przy nodze to jak zobaczy kota to szarżuje na niego instynktownie co może doprowadzić do wypadku.

Mój np. nie lubi gołębi.
  • Odpowiedz
@WielkiNos miałem kiedyś husky i musiałem się naprawdę mocno postarać, żeby chciała mi oddać. Jednak to byłem ja.

Co nie tłumaczy w żaden sposób faktu, że tylko debile puszczają psa wolno i niczym się to nie różni od: wpuśćmy do naszego kraju milion przypadkowych murzynow, co może się wydarzyć, a jeśli nawet to wtedy już ktoś inny będzie się tym martwił.
  • Odpowiedz
@WielkiNos mialem husky i był to bardzo przyjazny pies ale jak był młody to był trochę p----------y bawił się w takie kłapanie przed twarzą i podgryzanie, raz mojej koleżance nie wycelował i zahaczył kłem o wargę. Na punkcie małych dzieci tez miał p-------a ganiał je i chciał się z nimi bawić (w domu bo na zewnątrz luzem nie biegał). Wiec jak najbardziej jestem w stanie w to uwierzyć ze luzem biegający
  • Odpowiedz
@Cygan_Wojtus no mój potrafił zawarczec jak mu np chciałem zabrać jego giga kija którego przywlókł z lasu. Ogólnie dla ludzi niegroźny pies, ale dla mniejszych od siebie zwierząt killer.
  • Odpowiedz
Nie można być tak głupim.

@sruba_m3: można i są tacy głupi, tylko ty widzisz co dzień w dzień bo nochal ma jakaś życiową misję wrzucania tutaj każdego posta który jest w jakiś sposób kontrowersyjny gdzie pewno wypowiada się 3-4 tych samych idiotów ciągle, a że na wykop pełni wartę 24/7 to skala takich debili wydaje się ogromna
  • Odpowiedz
@WielkiNos: "Żaden Husky nie ugryzie (...) mam w domu jednego, zaliże każdego a nie ugryzie"
Wszystkie liczby są podzielne przez 3, znam wprawdzie tylko 15 i 18, ale dzielą się idealnie.
  • Odpowiedz