Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +48
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Tyle w temacie pana redaktora, który na X zaciekle broni matki, której dziecko rzucało kotem, robiło mu bączki trzymając za nogi itd. Chłop uważa że to były niewinne zabawy.
źródło: 1000018404
Pobierzźródło: 1000018406
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: IMG_20250330_090928
PobierzCzasem marzy mi się by nasrały ciężkie czasy i ludzi byli zmuszeni jeść swoje psiecka i kociecka.
No trzeba nie mieć empatii by krzywdzić braci mniejszych. Już nie mówiąc, że głosi takie teksty osoba która uważa się za katolika, a sam działa sprzecznie z naukami chrześcijańskimi.
Pytanie czemu Warzecha jest taki wybiórczy i np. nic nie widzi złego w aprobacie madki przy dręczeniu kota przez córkę. Albo co ma wspólnego Duginowa z tym, że ludzi oburza kręcenie kotem i zadowolenie matki.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bracia to nie tylko bracia rodzeni, są to też np kuzyni, bliżsi czy dalsi, a myślę że ewolucyjnie tak można nazwać w stosunku do nas wszystkie ssaki.