Aktywne Wpisy

chodznapole +45
Rodzice małych dzieci, zastanówcie się do jakiej szatni zaprowadzacie dziecko xdD
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No
Jestem sobie na obiekcie w którym jest sauna/siłka/basen. Szatnie damskie i męskie. Przed sauną śmigam pod prysznic i jak to w męskiej szatni biegam sobie z fiflokiem na wierzchu. A tutaj do szatni wchodzi ojciec z córką(na oko z 7 lat) xD macie wy mózg i potraficie go używać? Córkę? Do męskiej szatni? xD Kraina parówek a tam młoda dziewczynka? No

Meciek +169
Prośba o modlitwe lub trzmanie kciuków za moją Mamę która w poniedziałek rano bedzie miała wycinanego guza z mózgu. Oby wszystko poszło dobrze !!!
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
źródło: image_picker_E0CEA699-2751-4D13-827F-FD5EA8B23EC4-11408-000001E10FD30542
Pobierz