Wpis z mikrobloga

Właśnie zamówiłem sobie odbiornik #bluetooth (audio) :)
Ciekawe, czy będzie ok :) oceny ma dobre.

https://a.aliexpress.com/_EwA7MYC

Jako, że wciaz nie znalazłem odpowiednich dla siebie słuchawek dousznych, to na razie będę używał ten odbiornik + normalne słuchawki douszne na kablu ze złączem mini jack.
Tzn. te słuchawki na kablu nie są do końca normalne, bo są to słuchawki z krótkim kablem, bo przy takim odbiorniku standardowa długość kabla jest po prostu za długa, zbędna i niewygodna.

#sluchawki
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
Ja od lat w odbiornikach Bluetooth używam starych słuchawek dousznych Sony mdr-e805, które mają z 30 lat :D
Tu nie ma dużego znaczenia, jakie słuchawki podłączam do swoich odbiorników bluetooth. Używam tych starych Sony, bo są dla mnie bardzo wygodne, dobrze leżą w moich uszach i dobrze grają.
Ja tych odbiorników używam jedynie do telefonu i do oglądania telewizji (aby innym domownikom nie przeszkadzał wieczorem hałas).
Ja nie jestem audiofilem :) dla
  • Odpowiedz
@Adaslaw wiesz, miałem raczej na myśli słuchawki, bo na odbiornikach się średnio znam. Ale ten drugi od Fiio może być warty przyjrzenia się bo to naprawdę dobra marka jest.
  • Odpowiedz
  • 1
Ale ten drugi od Fiio może być warty przyjrzenia się bo to naprawdę dobra marka jest.

@Nemesh:
No ja już jak na razie zakończyłem przyglądanie się tym odbiornikom, bo już jeden z nich (z pierwszego posta) po prostu zamówiłem i paczka już do mnie idzie.
Chyba, że piszesz o sobie, to wtedy życzę udanych wyborów :)

Ten wspomniany przeze mnie Fiio to chyba jeden z najtańszych odbiorników od firmy Fiio.
  • Odpowiedz