Wpis z mikrobloga

#famemma #primemma #cloutmma #highleague Dawno mnie nie było na tym tagu, dzieje się tu coś ciekawego? Słyszałem coś o rzekomo mającej się odbyć walce Pudziana z Natankiem na PDFejmie. Prawda to? Obejrzałbym z ujem w łapie o ile waleczka odbyła by się 1vs1, a gdyby tak jeszcze w basenie pełnym kisielu to wykupiłbym PPV( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@unknownledger: śmiesznie to by było jakby cios z Natanem oklepali pudzille jak zaclecka i SW. Gracjana. Ale coś mi się wydaje że Pudzian ppo prostu pobiera % że sprzedaży ppv za nakręcanie publiki na ppv. Nie ma co ukrywać Pudzianowski i jego publika to nowe źródło docelowe bo obecne usycha, a myślę że Pudzianowski nie chciałby się poniżać, no ale co przyniesie czas zobaczymy.
  • Odpowiedz
@unknownledger: Pudzian się skompromitował w wywiadzie mówiąc, że włodarze Fame to przyzwoici i poważni ludzie. Baxton pdf, Golas który płacze bo dzieci robią memy z Biseksem i mówią, że ma uja do gadania w fame, Rozpara cuckold który wyszedł na cymbała i klamce no i Pasternak który kreuje się na zasadowca a oszukuje zawodników, nie płaci faktur i podobno wywodzi się ze środowiska kiboli. W sumie Pudzian też tam kiedyś
  • Odpowiedz