Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Największy red flag z możliwych to małe niewinne kłamstwa. Byłem kiedyś w relacji w której dziewczyna potrafiła skłamać na temat rzeczy które dało się sprawdzić w minutę, a jak została przyłapana to zasłaniała się żartami. Jednego dnia mówiła o czymś, a drugiego potrafiła zaprzeczyć, że o tym mówiła i zarzucała mi robię je z niej głupiej. Chwilę tkwiłem w tej relacji, bo w tamtym czasie bałem się samotności i żałuję straconego czasu, bo mogłem to skończyć dużo wcześniej i nie czuć takiego bólu. Najbardziej mnie zastanawia jakie ma o mnie zdanie po naszym rozstaniu. Podczas naszego związku ona bardzo często opowiadała mi o swoich byłych takie historie, że czułem do nich obrzydzenie i teraz wiedząc jaki to jest patologiczny kłamca zastanawiam się czy o mnie również nie opowiada takich rzeczy. Uważajcie na takie osoby i jak przyłapiecie kogoś na małych kłamstwach to dajcie sobie z kimś takim spokój, bo to nigdy nie kończy się dobrze. Na dłuższą metę nie wiesz nic na temat tej osoby bo jest w stanie powiedzieć wszystko na każdy temat #przegryw #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kiedyś jedna m--f angielka mi mówiła po kilku spotkaniach że ona jak by chciała to na skinienie palcem w pubie ma wieluchętnych na bzykanie.
Ja się jej spojrzałem jak na idiotkę i odpowiedziałem ja na rzucenie £70 mam cycate i doopiaste brazylijki, jej mina skwaszona mówiła wszystko,ale takie zachowanie i shit testy z jej strony mnie obrzydzają i na szczęście się już nie odezwałem więcej do niej. I dobrze
  • Odpowiedz