Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +116
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +169

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (63)
- 2 3.3% (49)
- 3 8.6% (128)
- 4 18.0% (268)
- 5 66.0% (984)
Zupełnie nie inaczej niż piłka nożna XD Budowanie stadionów, wypłacanie pensji 200 tyś zł/msc wujkowi Czesławowi 711, oraz PREMIA PREMIA dla naszych orłów to metafizyka, spotkanie, z najwyższym...
Krzychu, ja wiem, że ty na j.polskim siedziałeś w ostatniej ławce, patrząc na zegarek i czekając na WF, ale litości.
#stanowski
#polityka
źródło: image
Pobierz@Czoso: Pewnie, że tak. Potem wyciągają dalej hajs od państwa na te swoje gównosztuki, które nikt nie chce oglądać, ale oni przecież mogą grać dla pustej sali xD
Edit @Czoso ale plusika nie dam, bo 2-ligowe Podbeskidzie Bielsko- Biała na zawsze w moim serduszku.
Na lokalne też nie trzeba rezerwować biletów.
Nikt w Polsce już nie chodzi do teatru (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie mam problemu ze studiami. Mam problem z dotacjami xD
W teorii wszystko fajnie, bo dotuje się kulturę wyższą, ale niejednokrotnie ta kultura wyższa wygląda tak xD
źródło: xnODz1
PobierzTen filmik nie jest z Polski, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nakłady na sztukę z budżetu państwa przecież nie oznaczają automatycznie dotowania takiego gówna.
Antycypując zarzut- znając PO i Trzaska pewnie jakiś 1% budżetu na kulturę popłynie na LGBT.
Oby nie taką.
@pozdroxxx666: a po co nam w ogóle malarze? Niech się przebranżowią na malowanie ścian to się chociaż dołożą do gospodarki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czoso Najlepszy teatr, literatura i sztuka powstały bez udziału państwowych pieniędzy. Norwid czy Chopin nie czekali na państwową dotację.