Widzę że główny argument lewactwa przeciwko mentzenowi to że hurr durr służba zdrowia upadnie jak obniżymy podatki. Serio? Służba zdrowia już dawno updała. Lekarze koszą po 1000zł za godzinę a i tak jest coraz gorzej. Do specjalisty się nie dostaniesz, zębów nie naprawisz - wszystko prywatnie. Jak chcesz operację na NFZ nie za 5 lat - musisz iść na "wizytę prywatną" do ordynatora.
@CoDwa: Jest masa argumentów przeciwko. I jestem centroprawicowy a zarzutów mam wiele. Pierwszy Mentzen kłamie i zmienia zdanie co chwilę. Zwyczajnie mu nie ufam.
Widzę że główny argument lewactwa przeciwko mentzenowi to że hurr durr służba zdrowia upadnie jak obniżymy podatki. Serio? Służba zdrowia już dawno updała. Lekarze koszą po 1000zł za godzinę a i tak jest coraz gorzej. Do specjalisty się nie dostaniesz, zębów nie naprawisz - wszystko prywatnie. Jak chcesz operację na NFZ nie za 5 lat - musisz iść na "wizytę prywatną" do ordynatora.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#mentzen #zdrowie #lekarz #lekarze #medycyna #konfederacja #polityka
@CoDwa: którzy? Bo ja pracuję za 35zl/h xD
@CoDwa: Tak, tak, wiemy, tym razem się