Wpis z mikrobloga

Na czas wyborow wykop powinien blokowac dostep z vpn oraz multikonta wychodzace w ilosci wiekszej niz 10 sztuk na jedno ip bo mam dosc juz 50 gr za wpis botow
  • Odpowiedz
@ebblack: X D
Na Mirko nie ma już co nawet wchodzić, bo same Giertychy i silniczki. Zero normalnego konentu. Sama nienawiść i spam z "tolerancyjnej i nowoczesnej" strony. Na głównej czasem trafią się jakieś ciekawe, niezwiązane z polityką znaleziska.
  • Odpowiedz
Tutaj nawet nie ma polityki tylko próba linczu prawej strony politycznej. Jednak zgodnie z zasadą, że każda antyreklama jest reklamą ściąga tylko na prawą stronę większą uwagę i zainteresowanie.
  • Odpowiedz
można nie lubić polityki ale polityka decyduje o tym jakie mamy prawa, czy możemy zaparkować samochód, ile podatku zapłacimy za mieszkanie czy samochód, czy możemy prowadzić jakąś działalność czy nie, czy możemy we własnym piecu zapalić i się ogrzac czy nie,

więc ja zagłosuję na "nie", dlatego, że żyje prawie 50 lat i tylko naiwni młodzi ludzie myślą, że da się żyć "bez polityki",

a potem się okazuje, że nasze auto chcą nam
  • Odpowiedz
Prawdę mówiąc bez polityki to na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°) można by już przymierzać się do ,,wyłączenia światła" ¯\(ツ)/¯. Obecnie ten portal pełni funkcję onetów, interii itp. dla sporej części osób ( osobiście ,na te portale wchodzę tylko z pozycji wykopu jak coś mnie zainteresuję) ,bez polityki się nie obędzie . Oczywiście też jestem za tym że co za dużo do nie zdrowo 🫠
  • Odpowiedz
@Monsieur_V: szkoda że nie da się jakoś zrobić screena tego co widzę po wejściu w „mikroblog” - co 4ty wpis jest o czymś w miarę sensownym albo jakiś shitpost. Reszta to sranie na konfederację i podniecanie się tym co źle zrobił mentzen albo jak go ktoś znowu masakruje xd
  • Odpowiedz