Aktywne Wpisy
Wilk__95 +16
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Boss Bottled Parfum. Otwarcie dosyć lekkie, z nutą słodkiej mandarynki oraz olibanum. Cytrusowy akord szybko jednak zanika, zamiast niego wychodzą drzewne nuty, figowiec, cedr oraz delikatna skóra, zapodana w łatwo przystępny sposób. Jest też nieco pudrowości i może trochę irysa. Dalej jest liniowo, przez pierwsze parę minut mandarynka nadaje zapachowi świeżości, lecz to by było na tyle.
W perfumach tych nie ma nic co przykułoby moją uwagę. Posiadają drzewny, nieco przydymiony akord i niewyzywającą skórę oraz trochę Scentowej słodyczy. Wydają się być w porządku do noszenia na wieczory, czy też zimniejsze dni, ale jednocześnie znalazłoby się dla nich sporo ciekawszych alternatyw. Parametry nie zachwycają, projekcja jest średnia, a żywotność może nieco ponadprzeciętna.
Podsumowując Boss Bottled Parfum to perfumy do których jestem wyjątkowo obojętnie nastawiony. W zasadzie każdy ich aspekt wydaje mi się przeciętny od zapachu, po jego rozwój i parametry. Według mnie pozycja, którą nie warto się szczególnie interesować. Ocena końcowa 4.5/10
Zapach 5/10
Projekcja 5.5/10
Żywotność 6/10
Jakość/Cena 5.5/10
źródło: 375x500.75183
Pobierz