Wpis z mikrobloga

Memcen - Felczerzy załatwią temat i elo
Redaktor - Sugerują państwo, że będzie się trzeba udawać do znachorów...
Bosak - No bez jaj, nic takiego nie było mówione, proszę mnie nie obrażać, to jest niepoważne!

Rozumiecie ich? xD Memcen się nie przyznawał do tego jakie miał poglądy 5 lat temu, 2 lata temu, rok temu, pół roku temu. Zaraz się okaże że to, co wygadywał 2 dni temu też jest nieważne xD

#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #prawackalogika #bosak
eeehhh - Memcen - Felczerzy załatwią temat i elo
Redaktor - Sugerują państwo, że będz...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
Tak przy okazji @korell: cho no tu. Ostatnio mówiłeś, że to dobry pomysł, że felczerzy powinni wrócić. Teraz musisz zaorać lewaka giertychobota Bosaka który nawet nie chce o tym słyszeć.
  • Odpowiedz
@eeehhh: jak zwykle, trzeba tłumaczyć słowa konfederaty (w tym wypadku przez samego bosaka) bo wszyscy zle zrozumieli, to było wyrwane z kontekstu, to była metafora, żart, parabola i kij wie co jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem czemu nigdy nie mogą wypowiadać się w taki sposób żeby później nikt nie musiał tego przekładać na ludzki język.
Od czasów korwina muszą być tłumacze języka konfederackiego…
  • Odpowiedz
  • 1
@eeehhh Nie chce mi się tego oglądać, nie wiem co tam było powiedziane, ale tak, mógłby być taki zawód jak felczer i inne podobne, które by dały prawo do wykonywania prostych zabiegów medycznych. Czy jest w tym coś kontrowersyjnego?
  • Odpowiedz
  • 1
@eeehhh Czy jest jakaś partia, która chce zakazac pracy felczerom? Jeżeli nie, to nie wiem po co mnie wołasz i jaka masz alternatywę. Mentzen popiera ponadpartyjny konsensus, który mamy obecnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@eeehhh
Ja nie jestem botem, który będzie bronił kogoś albo atakował jak większość neuropy, tylko przedstawiam swoje poglądy.
Powtórzę raz jeszcze, zgadzam się z Mentzenem i całą klasa polityczna w Polsce, że felczer może być i wykonywać proste zabiegi medyczne, bo odciąża to lekarzy.
Nie widzę też powodów, żeby nie zacząć na nowo kształcić takich osób.
Jeżeli ktoś chce zakazać pracy felczerom to gada głupoty, ale z tego co wiem to
  • Odpowiedz
@korell: ale trzeba się zesrać i dopowiedzieć sobie całą historię do jednego zdania które powie Mentzen albo Bosak - standardowa taktyka antykonfederacka ( ͡° ͜ʖ ͡°) kłamać ile wlezie, coś się przylepi (jedzenie psów, usuwanie wszystkich podatków na hura od razu, całkowity zakaz aborcji dla wszystkich i wszędzie, uciekanie przed pytaniami dziennikarzy, itd. itd.) - nie zniechęca to żadnego wyborcy Mentzena, a tylko nakręca tych półgłówków
  • Odpowiedz
  • 1
@eeehhh ok, obejrzałem pierwsze minuty specjalnie dla ciebie i oczywiście jest tak jak myślałem, czyli nie umiesz słuchać ze zrozumieniem.
Bosak jest przeciwko zniesieniu regulowania zawodów medycznych, czyli zgadza się z Mentzenem, który też tych regulacji nie chce znieść. Felczer to zawód medyczny regulowany. Zapraszam cię do powrotu do szkoły podstawowej.
Dodam, że w Polsce felczerów mamy, którzy pracują, ale jest ich bardzo niewielu.
  • Odpowiedz