Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD
Redaktor - Sugerują państwo, że będzie się trzeba udawać do znachorów...
Bosak - No bez jaj, nic takiego nie było mówione, proszę mnie nie obrażać, to jest niepoważne!
Rozumiecie ich? xD Memcen się nie przyznawał do tego jakie miał poglądy 5 lat temu, 2 lata temu, rok temu, pół roku temu. Zaraz się okaże że to, co wygadywał 2 dni temu też jest nieważne xD
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji #prawackalogika #bosak
Nie wiem czemu nigdy nie mogą wypowiadać się w taki sposób żeby później nikt nie musiał tego przekładać na ludzki język.
Od czasów korwina muszą być tłumacze języka konfederackiego…
I taka to dyskusja xD
Ja nie jestem botem, który będzie bronił kogoś albo atakował jak większość neuropy, tylko przedstawiam swoje poglądy.
Powtórzę raz jeszcze, zgadzam się z Mentzenem i całą klasa polityczna w Polsce, że felczer może być i wykonywać proste zabiegi medyczne, bo odciąża to lekarzy.
Nie widzę też powodów, żeby nie zacząć na nowo kształcić takich osób.
Jeżeli ktoś chce zakazać pracy felczerom to gada głupoty, ale z tego co wiem to
Ty sobie zdajesz sprawę o czym jest ten wpis? xD
Bosak jest przeciwko zniesieniu regulowania zawodów medycznych, czyli zgadza się z Mentzenem, który też tych regulacji nie chce znieść. Felczer to zawód medyczny regulowany. Zapraszam cię do powrotu do szkoły podstawowej.
Dodam, że w Polsce felczerów mamy, którzy pracują, ale jest ich bardzo niewielu.