Aktywne Wpisy

iErdo +618

Cztero0404 +78
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

Po prawie 70 godzinach i wbiciu na losowym bieganiu po mapie od znacznika do znacznika 50 lvl w końcu dotknąłem głównego wątku xd
Nie była to może rozrywka najwyższych lotów, ale nadal nie potrafię się oderwać od tego świata.
Inna sprawa, że im dłużej się gra tym bardziej dostrzega się jak bardzo absurdalne jest skalowanie w tej grze. W pewnym momencie, gdy odblokuje się wszystko co jest blokowane levelem kolejne poziomy jedyne co robią to chwilowo osłabiają postać. Oczywiście póty nie skoczy się do kowala i nie ulepszy wyposażenia do aktualnego levelu marnując część zasobów xd
#assassinscreed #gry #geforcenow
źródło: temp_file2850790428152130406
Pobierzprzykładowo gdy chce się ulepszyć statek do maksimum to to, że chcąc zachować aktualny set jest się zmuszonym marnować zasoby, które poszłyby na to nieco drażni i to nie jest jedynie kwestia przesadnego analizowania :)
dlatego narzekam na to skalowanie i fakt, mam
@witajswiecie: Po 20 godzinach w Odysei, myślałem że zasnę z nudów, albo że w--------ę kompa przez okna bo zaś trzeba na drugą stronę mapy płynąć. Jak komuś czasu nie szkoda na łażenie po pustym świecie...
gdybym siedział przez 70 godzin z całkowitym skupieniem, szczególnie gdy postać jedynie przemieszcza się z punktu A do B pewnie też bym miał dosyć
dlatego też przykładowo odkładam zagranie w KCD2, bo wiem, że tam nie będzie możliwości by tak się rozpraszać jak tutaj czy przy innym
Ogólnie polecam do grania na tel gamesir Xbox edition. Sam po nocy gram w RDR2 i jest dużo przyjemniej niż na zwykłym padzie.
źródło: temp_file2671991201689072325
Pobierza tak poza tym to najzwyklejszy, żadna wersja premium
więc to był świadomy wybór
I widziałem tą wersję Elite, ale 6 stów za pada uważam za jeszcze większe nieporozumienie niż analogi w dual shocku :p