Wpis z mikrobloga

No i w takich właśnie warunkach można komfortowo chorować w łóżku ( ͡ ͜ʖ ͡)

Po prawie 70 godzinach i wbiciu na losowym bieganiu po mapie od znacznika do znacznika 50 lvl w końcu dotknąłem głównego wątku xd

Nie była to może rozrywka najwyższych lotów, ale nadal nie potrafię się oderwać od tego świata.

Inna sprawa, że im dłużej się gra tym bardziej dostrzega się jak bardzo absurdalne jest skalowanie w tej grze. W pewnym momencie, gdy odblokuje się wszystko co jest blokowane levelem kolejne poziomy jedyne co robią to chwilowo osłabiają postać. Oczywiście póty nie skoczy się do kowala i nie ulepszy wyposażenia do aktualnego levelu marnując część zasobów xd

#assassinscreed #gry #geforcenow
witajswiecie - No i w takich właśnie warunkach można komfortowo chorować w łóżku (⌐ ͡...

źródło: temp_file2850790428152130406

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No dobra, ale dobrze się bawisz, czy nie? Przecież to ma być prosta, odmozdzajaca rozrywka, a nie rozkładanie jej na czynniki pierwsze. Nie jestem fanem, ale rozumiem, czemu ludzie lubią taki model. Za to za mikrotransakcje należy im się solidny, karny k---s.
  • Odpowiedz
  • 1
@qciek nie no, bawię się świetnie, ale po tylu godzinach trudno nie zauważyć pewnych mankamentów, szczególnie gry wydaje się być pomyślana na spędzenie raczej dłuższego czasu w niej ;)

przykładowo gdy chce się ulepszyć statek do maksimum to to, że chcąc zachować aktualny set jest się zmuszonym marnować zasoby, które poszłyby na to nieco drażni i to nie jest jedynie kwestia przesadnego analizowania :)

dlatego narzekam na to skalowanie i fakt, mam
  • Odpowiedz
Po prawie 70 godzinach

@witajswiecie: Po 20 godzinach w Odysei, myślałem że zasnę z nudów, albo że w--------ę kompa przez okna bo zaś trzeba na drugą stronę mapy płynąć. Jak komuś czasu nie szkoda na łażenie po pustym świecie...
  • Odpowiedz
  • 0
@Foxing myślę, że to trochę kwestia tego jak się gra, ja z reguły przy tego typu produkcjach równolegle na drugim ekranie przeglądam/słucham inne rzeczy

gdybym siedział przez 70 godzin z całkowitym skupieniem, szczególnie gdy postać jedynie przemieszcza się z punktu A do B pewnie też bym miał dosyć

dlatego też przykładowo odkładam zagranie w KCD2, bo wiem, że tam nie będzie możliwości by tak się rozpraszać jak tutaj czy przy innym
  • Odpowiedz
@witajswiecie chłop co ogarnął drugi telefon żeby zrobić zdjęć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie polecam do grania na tel gamesir Xbox edition. Sam po nocy gram w RDR2 i jest dużo przyjemniej niż na zwykłym padzie.
  • Odpowiedz
@witajswiecie: wiesz, jak do kompa to mogles nawet pada z ps3 urzyć, sa takie specjalne stery scp tool kit o ile pamietam dobrze, to gowno interpretuje input z ps padow i rozpoznaje je w windowsie jako xboxowy pad, nawet bt dziala. ogolnie jesli chodzi o nowe pady od xboxa to sa normalne ale rozne wersje kolorystyczne w zaleznosci od tego co kupisz bo teraz chyba nawet czarny jest do series
  • Odpowiedz
  • 1
@opiateterrorist po prawdzie to układ gałek z padów od plejaka uważam za całkowite nieporozumienie ;)
więc to był świadomy wybór

I widziałem tą wersję Elite, ale 6 stów za pada uważam za jeszcze większe nieporozumienie niż analogi w dual shocku :p
  • Odpowiedz