@d4wid: po prostu noś w sobie 9 miesięcy dziekco gwałciciela rezygnując z normalnego życia, przejdź przez poród (ryzyko powaznych powikłań, nawet śmierci) i później podejmij decyzje o porzuceniu małego dziecka ( ͡°͜ʖ͡°) taki jest obraz prawactwa w polsce, trzeba absolutnie zgnoić kogoś bo ksiądz (p-----l) z ambony mówi że yyyyyyyy życie jest piękne i jezus każdego kocha
@d4wid: Widać wpływ lewactwa. Prawdziwy wolnościowiec sprzedałby dziecko na organy albo pedofilom xD
@Jariii: ten typ to akurat dość sczególny jest, przez to, że próbował mnie "wystalkować" to wkleił nick na ALLEGRO z moim nickiem z wikop i myślał, że to moje kontoXD.
Mnie zastanawia kogo to mulciak, bo powstał w czasie wojny. Ale pisze ewidentnie jak jakiś troll na poziomie kacperka z tiktoka
@d4wid: Udawanie że nie istnieje oczekiwanie społeczne aby kobieta zajmowała się dzieckiem (w tym często jej partner który nie chce jej zostawić samej). I wcale nie piętnuje się kobiety które porzucają swoje dzieci. Wtedy nikt logicznie nie tłumaczy że to w porządku bo przecież istnieje adopcja i domy dziecka. Zresztą wyobraźcie sobie że jesteście przez 9 miesięcy w niechcianej ciąży, i to po traumatycznym zdarzeniu które cię spotkało. Ludzie dookoła
@wiggertron3000: Nawet jak zwykła wpadka a zarodek zdrowy to i tak kobieta będzie decydować czy urodzi i legalnie może dokonać aborcji (już w tym roku takie prawo w Polsce bo Trzaskowski obejmuje urząd w sierpniu).
@d4wid szkoda z typem „dyskutować”, to ewidentne troll konto
ale nadal próbuje skumac logikę lub raczej jej brak u kuców, którzy myślą, że jak zabroni się czegoś to ludzie nie będą tego robić
jest zakaz palenia trawy czy ludzie przestali to robić? tak samo jest z aborcja, jak ktoś chce ją zrobić to zrobi wszystko by ją zrobić. Dlatego skończmy z udawaniem, że Polska jest świętsza od Watykanu.
@d4wid ochrona życia od poczęcia do narodzin, później c--j, porzucić, niech mu zryje łeb bidul, niszcząc człowieka który będzie się borykać do śmierci z ogromem traum związanych ze złymi wychowaniem. Bo życie trzeba chronić, o ile mówimy o zbitku komórek ewentualnie człowieku umierającym który chciałby skrócić cierpienie, bo eutanazja też jest zła. A kiedy zabijanie jest dozwolone? Gdy popełnisz przestępstwo ALBO gdy próbujesz przejść granice państwa a masz zły paszport, wtedy
@d4wid: Nie rozumiesz lewaku, dziecko trzeba chronić za wszelką cenę od poczęcia do porodu. A potem to można w---------ć na śmietnik jak zużyty tampon. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@d4wid: ten twardziel, zgłosił mnie do moderacji za to, że nazwałem go po imieniu ( tym co ląduje w kolorowych pojemnikach pod blokiem). Ale czy jego posty nie kwalifikują się pod nienawiść wobec grupy społecznej ( kobiet) i nie nawołuje do przemocy fizycznej i psychicznej (normalizowanie gwałtu, obrażanie rozmówców, porzucanie dzieci). Może moderacja powinna się temu bliżej przyjrzeć...
przejdź przez poród (ryzyko powaznych powikłań, nawet śmierci)
@wiggertron3000: bo aborcja jest w 100% bezpieczna? Poród jest ogólnie bezpieczny, cesarka w takim przypadku powinna być zagwarantowana. Techniczne dla kobiety cesarka i aborcji są bez różnicy, jedynie żeciążętrzeba donosido tego 36 tygodnia. Trafiasz pod narokze, budzisz się - ciąży nie ma, dziecka przy tobie też, ale jest spokój że sumienie masz czyste
#aborcja #gwalt #polityka #bekazprawakow #mentzen
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Jariii: ten typ to akurat dość sczególny jest, przez to, że próbował mnie "wystalkować" to wkleił nick na ALLEGRO z moim nickiem z wikop i myślał, że to moje kontoXD.
Mnie zastanawia kogo to mulciak, bo powstał w czasie wojny.
Ale pisze ewidentnie jak jakiś troll na poziomie kacperka z tiktoka
źródło: image
PobierzZresztą wyobraźcie sobie że jesteście przez 9 miesięcy w niechcianej ciąży, i to po traumatycznym zdarzeniu które cię spotkało. Ludzie dookoła
ale nadal próbuje skumac logikę lub raczej jej brak u kuców, którzy myślą, że jak zabroni się czegoś to ludzie nie będą tego robić
jest zakaz palenia trawy czy ludzie przestali to robić? tak samo jest z aborcja, jak ktoś chce ją zrobić to zrobi wszystko by ją zrobić. Dlatego skończmy z udawaniem, że Polska jest świętsza od Watykanu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo życie trzeba chronić, o ile mówimy o zbitku komórek ewentualnie człowieku umierającym który chciałby skrócić cierpienie, bo eutanazja też jest zła.
A kiedy zabijanie jest dozwolone? Gdy popełnisz przestępstwo ALBO gdy próbujesz przejść granice państwa a masz zły paszport, wtedy
@wiggertron3000: bo aborcja jest w 100% bezpieczna? Poród jest ogólnie bezpieczny, cesarka w takim przypadku powinna być zagwarantowana. Techniczne dla kobiety cesarka i aborcji są bez różnicy, jedynie żeciążętrzeba donosido tego 36 tygodnia. Trafiasz pod narokze, budzisz się - ciąży nie ma, dziecka przy tobie też, ale jest spokój że sumienie masz czyste