Wpis z mikrobloga

@remixs: ten parkside to największy chłam z jakim miałem nieprzyjemność pracować, gorsze od syfu z Brico z niższej półki. Nie wiem kto to kupuje
  • Odpowiedz
@Krupier

@remixs a może coś ciekawego powiedzą nt. normalnego wyjścia ze sklepu bez zakupów? Bo ja też bym to nazwał misją specjalną.

O tak, identycznie jak w Netto i te g---o skanery często nie działają od razu, raz popchnąłem to, bo skanowałem i nie przeszło to od razu problem xD
  • Odpowiedz
@xyzzy sranie w banie. Mialem cala game narzedzi z Parkside i dawaly rade z wieloma zadaniami w domu i przy domu. Zmienialem rodzine na Dewolt i caly Parkside przejal moj ojciec - uzywa tego wszystkiego do dzis i jest mega zadowolony bo baterie pojemne, kompatybilne i co najważniejsze moze dokupic co potrzebuje kiedy chce w Lidlu w dobrej cenie. Wiec z dwoch perspektyw: średniozaawansowane uzywanie przy remontach i dziadkowe wiercenie dziury
  • Odpowiedz
@kacper191817

@Krupier @Ka4az a nie pomyśleliście żeby wyjść przez kasy po prostu?

A zauważyłeś, że napisałem o normalnym wyjściu? Czy dla ciebie przeciskanie się między ludźmi i koszykami jest normalne? Pomyślałeś o tym?
  • Odpowiedz
@kacper191817 no i jednak nie pomyślałeś i nadal nie przeczytałeś ze zrozumieniem o czym pisałem. Nie pomogę w tej kwestii, w szkole tego uczyli, było nie opuszczać lekcji. Podziękuj sobie.
  • Odpowiedz
@Krupier jak wchodzisz do sklepu tylko po to żeby z niego wyjść to się zastanów. Ile razy w miesiącu ci się zdarzyło tak zrobić żeby specjalnie robić takie wyjście. Dodatkowo zawsze jest to jakaś ochrona przed złodziejami, ale o tym pewnie tym razem Ty nie pomyślałeś. Typowy wykopek, widzi problem tam gdzie go nie ma..
  • Odpowiedz
@Krupier nie no porównujesz brak przejścia w alejkach przez rozstawione palety, gdzie to dotyczy WSZYSTKICH klientów, do braku swobodnego wyjścia bez zakupów, gdzie problem z tym ma maksymalnie 5 osób w ciągu dnia? No trochę jednak to co innego
  • Odpowiedz
nie no porównujesz brak przejścia w alejkach przez rozstawione palety, gdzie to dotyczy WSZYSTKICH klientów, do braku swobodnego wyjścia bez zakupów, gdzie problem z tym ma maksymalnie 5 osób w ciągu dnia? No trochę jednak to co innego

@kacper191817: 5 osób. xD

Dobra, bez sensu ta rozmowa.
  • Odpowiedz